• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2024

10:36

Ustašoid Radman zverski nasrće na Srbiju! Hrvati žele da ostvare Pavelićev san! (VIDEO)

Informer

Live TV

Ustašoid Radman zverski nasrće na Srbiju! Hrvati žele da ostvare Pavelićev san! (VIDEO)

Podeli vest

O skandaloznoj izjavi hrvatskog ministra spoljnih poslova koja se ticala Srbije i predsednika Vučića, govorili su u Info jutru gosti Nebojša Krstić marketinški stručnjak i Ratko Dmitrović, pisac i novinar.

Nebojša Krstić marketinški stručnjak ističe da ustašoid Radman mora da obrati pažnju na izjave jer je ministar spoljnih poslova.

- Kad ste u hrvatskoj vlasti svaki trenutak je dobar za pljuvanje Srbije. Da je mišljenje nekog novinara ili običnog čoveka, niko ne bi napravio polemiku, ali on mora da obrati pažnju jer je ministar spoljnih poslova. Šta on priča u kafani, ili kad završi partiju pinponga sa drugarima to je irevelantno, ali javne izjave ne mogu da vređaju državu Srbiju. On je jedan običan ustašoid - rekao je Krstić.

Foto: Informer.rs/printscreen

Ratko Dmitrović i Nebojša Krstić

 

Ratko Dmitrović, pisac i novinar navodi da je Radman u Hrvatskoj predmet sprdnje zbog raznih gafova, ali i da se u Hrvatskoj vodi proustaška politika.

- Radman je u Hrvatskoj predmet sprdnje zbog raznih gafova. On je iz Tomislavgrada koje je bilo ustaško uporište tokom Drugog svetskog rata. On tvrdi da je Srbija izgubila rat, pa sad misli da može da vređa kako god želi našu zemlju. Srbi nisu dugo rekli ni reč protiv Hrvatske i mi smo uzdržani, a pre svega imamo potpredsednicu vlade Hrvatske koja je Srpkinja. Što je Ante Pavelić sanjao, to sada izvršavaju političari HDZ-a, otvorene ustaše sede u Evropskom parlamentu - kazao je Dmitrović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija