• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2024

17:34

Ivković: Đilas treba da se sakrije u mišiju rupu zato što svojoj zemlji želi sankcije! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Ivković: Đilas treba da se sakrije u mišiju rupu zato što svojoj zemlji želi sankcije! (VIDEO)

Podeli vest

Besomučno nastojanje opozicijie Dragana Đilasa da Zapad uvede sankcije Srbiji, komentarisao je gost Info dana, iz Gradskog odbora SNS-a Branislav Ivković.

Član GO SNS Branislav Ivković naveo je da ne shvata kako Dragan Đilas nastavlja da laže da je Aleksandar Vučić izgubio Beograd znajući izborne rezultate.

- Sramotno je šta Đilasova opozicija pokušava da uradi u vremenu kada je napredak Srbiji najpotrebniji. Jedini program opozicije do sada bio vređanje porodice predsednika Vučića i nasilno ponađanje. Nije mi jasno kako Đilas može da laže kako je Vučić izgubio Beograd, dobro znajući izborne rezultate. Da sam na njegovom mestu sakrio bih se u mišiju rupu i ćutao, zato što i pored hiljada izbornih posmatrača tvrdi da su izbori pokriveni - rekao je Ivković.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Naš sagovornik je dodao kako Ponoš i Tepićeva moraju da shvate da nemaju nikakav autoritet u Srbiji pogotovo ne nakon traženja da se njihovoj zemlji uvedu sankcije.

- U toku je kampanja protiv Srbije, jer je samostalna zemlja, a ako po željama dela opoziciji ubodemo prst u oko Rusiji, pucamo sami sebi u nogu, jer je ista ta Rusija stala na put Velikoj Britaniji da nas proglasi genocidnim narodom. Ponoš i Marinika moraju da shvate da nemaju nikakav autoritet u Srbiji pogotovo sada kada traže sankcije sopstvenoj zemlji. Razlog svih ovih pritisaka jeste da se razmontira SNS i smeni Vučić u pokušaju da se Srbija odrekne sebe i Kosova zarad nekakvog evropskog puta - rekao je Ivković.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Analitičar Veljko Jovanović govorio je kako opozicija korsti proteste za nasilje nad građanima i kako ih smatra domaćim izdajnicima kojima smeta politika Aleksandra Vučića.

- Ne bih Đilasovce ni nazvao opoziciom, a ni srpskom iskreno zato što da bi ste sebe smatrali srpskom opozicijom morati bar malo patriotskog sentimenta. Pustili smo opoziciju da protestuje na ulicama što su oni iskoristili za nasilje nad građanima. Oni su obični domaći izdajnici kojima smeta Aleksandar Vučić koji svojom politikom u teškim globalnim vremenima pokazuje ozbiljne rezultate - rekao je Jovanović.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija