• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2024

21:55

Kurtiju smeta Breskvica, a Đilasu Vučić! Divljanje prozapadne opozicije i šiptarskih separatista ne prestaje! (VIDEO)

Informer

Live TV

Kurtiju smeta Breskvica, a Đilasu Vučić! Divljanje prozapadne opozicije i šiptarskih separatista ne prestaje! (VIDEO)

Podeli vest

Teme nove Info večeri bile su predstojeći izbori u Beogradu, ali i pesma za Evroviziju, a o tome su govorili šef poslaničkog kluba PUPS-a Stefan Krkobabić, Đorđe Dabić iz SNS i novinar Informera Marko Breković.

Novinar Informera Marko Breković kaže da protest podrške Breskvici nije uspeo, jer su ona i Teja Dora objavile u medijima da nisu u svađi, dok se Sajsi MC našla na udaru javnosti.

- Danima je najavljivan protest protiv toga što Breskvica ne ide na takmičenje za Evroviziju. Pojedinci sa protesta su rekli da nema smisla da žiri ocenjuje pevače. Samo četvoro ljudi se okupilo da podrži Breskvicu, a to je posledica toga što su Breskvica i Tejadora objavile medijima da nisu u svađi i ratu. Sajsi MC se našla na udaru kritika jer je Breskvici dala 0 bodova - kazao je Breković i dodao:

- Breskvicina pesma ima etno primesu, a videli smo da je Jelena Tomašević i Željko Joksimović dobro prolazili na Evrosongu, ali meni je lični favorit Teja Dora - zaključio je Breković.

Foto: Informer

Marko Breković

 

Đorđe Dabić iz SNS ističe da je opozicija pružila politiku mržnje, a smatra da će SNS pobediti još ubedljivije na izborima.

- Verujem da će se termin za izbore desiti što pre, jer mora da se brzo konstituiše vlast u Beogradu. Videli smo neodgovornu rušilačku i politiku mržnje koja je pružila opozicija. Smatram da će SNS sa još većom razlikom dobiti na predstojećim izborima. Beograd i Srbija nemaju vremena za čekanje i ne smemo da stanemo - rekao je Dabić.

Naš sagovornik dodaje i da smatram da Tejadora ima više šansi zbog globalnog uspeha, ali sama Evrovizija promoviše netradicionalne vrednosti i ne želi patriotske pesme.

- Žao mi je što Breskvica nije otišla na Evroviziju, jer je poruka bila jasna i ticala se Kosova i Metohije. Smatram da Tejadora ima više šansi zbog globalnog uspeha, ali sama Evrovizija promoviše netradicionalne vrednosti i smatram da ne bi dobro prošli sa normalnom patriotskom pesmom - naveo je Dabić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stefan Krkobabić i Đorđe Dabić

 

Šef poslaničkog kluba PUPS-a Stefan Krkobabić kaže da je opozcija stopirala napredak ne samo Beograda, već i Srbije, ali da će narod prepoznati trud aktuelne vlasti.

- Bili smo žrtve neodgovorne i mrzačke politike opozicije. Neophodno je da narod prepozna da vladajuća stranka pruža napredak u budućnost, počevši od EXPO 2027. pa sve do drugih planova i projekata. Već smo mogli da konstituišemo Skupštinu grada, ali nerazumna opozicija je opstruisala rad institucija i grad Beograd. Ovo nije bitka za Beograd, već i za Srbiju, jer je opozicija pokušala da uključi Zapad u podrivanju i rušenju Srbije - kazao je Krkobabić.

Prema rečima našeg gosta svako ko štiti srpski interes će biti napadnut, kao što to radi Kurti na Kosovu i Metohiji.

- Glasovi birača su bili jasni u Beogradu, a na Beoviziji je odlučivao žiri. Svako ima svoj ukus, ali meni je lično bolja Breskvicina pesma. Svako ko štiti srpski interes će biti napadnut, kao što to radi Kurti na Kosovu i Metohiji - istakao je Krkobabić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija