• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2024

21:48

Zapad se plaši sledećeg Putinovog poteza! NATO se boji da uđe u Ukrajinu, da ne bi pljuštale ruske nuklearke! (VIDEO)

TV Informer

Live TV

Zapad se plaši sledećeg Putinovog poteza! NATO se boji da uđe u Ukrajinu, da ne bi pljuštale ruske nuklearke! (VIDEO)

Podeli vest

Tema Info večeri bili su izbori u Rusiji i velika pobeda Putina, ali i reakcije Zapada na to, a o tome su pričali prof dr Bojan Dimitrijević, prof. dr Velibor Stević, pukovnik u penziji i Marko Petrović iz Ruske stranke.

Marko Petrović iz Ruske stranke navodi da je  Putin stožer jedinstva ruskog naroda i ruskih teritorija, a to je narod prepoznao na izborima.

- Ruski državljani koji su došli u Srbiju, neki od njih nisu zadovoljni vlašću Vladimira Putina. Zapad nikada neće oprostiti što je Putin uspeo da obnovi Rusiju. Ovo je ogromna poruka zapadnim centrima moći da je Putin stožer jedinstva ruskog naroda i ruskih teritorija, a to je narod prepoznao u velikom broju - objasnio je Petrović.

Foto: Informer.rs/printscreen

Marko Petrović

 

Prof. dr Bojan Dimitrijević, ekonomista, kaže da je Zapad pokušao da poništi pobedu Putina i da tvrdi da je on diktator.

- Ako se desi neka pobeda koja ne odgovara Zapadu, to se automatski poništava, tako oni funkcionišu. Zapad je u mnogo situacija, kada je pobedio nepoželjni kandidat na nekim izborima, oini su odmah poništavali izbore. Mi živimo u vremenu post demokratije i Zapad tvrdi da Rusija živi u diktaturi, što nije istina. To je kao tamni vilajet, ako uzmete kajaćete se, ako ne uzmete kajaćete se - rekao je Dimitrijević.

Foto: Informer.rs/printscreen

Velibor Stević i Bojan Dimitrijević

 

Prof. dr Velibor Stević, pukovnik u penziji ističe da se Zapad plaši ruskog naroda i da se plaši sledećeg Putinovog poteza.

- Putin je veliki čovek i ovo je velika pobeda i Rusi su mu to omogućili. Rusi i Srbi teraju inat i nikakav Zapad ne može da nas zaustavi. Putin je bio stručnjak u KGB-u i to je jedna od stvari koja ga razlikuje od zapadnih lidera. Zapad se plaši ruskog naroda, plaši se sledećeg poteza Putina, a NATO neće smeti da napadne Rusiju iz straha. Putin i ruski narod su zajedno digli Rusiju u sam vrh svetskih sila. Niko ne može da uslovljava Rusiju i Ruse - kazao je Stević. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17