• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2024

17:43

NATO otvara još frontova protiv Rusije! Zapad zaboravio da Putin ima oružje Sudnjeg dana!

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

NATO otvara još frontova protiv Rusije! Zapad zaboravio da Putin ima oružje Sudnjeg dana!

Podeli vest

O potencijalnim novim ratnim žarištima u Moldaviji i Jermeniji, govorili su narodni poslanik Dragan Stanojević i general major u penziji Luka Kastratović novom Info danu.

General major u penziji Luka Kastratović ističe da je cilj Rusije da pređe Dnjepar i da se dođe do Pridnestrovlja, da bi se Ukrajina odsekla od Crnog mora.

- Preko Jermenije Zapad je pokušao da sruši Putina, a sada pokušava da sruši Rusiju preko Ukrajine, ali to im ne ide u prilog. Rusiji je cilj svakako da pređe Dnjepar i da se dođe do Pridnestrovlja, da bi se Ukrajina odsekla od Crnog mora - objasnio je Kastratović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Luka Kastratović

 

Narodni poslanik Dragan Stanojević kaže da se predsednik Francuske ponaša vrlo provokativno i sam Zapad želi da provocira sukob i ratovanje na više frontova sa Rusijom.

- Makron se ponaša veoma provokativno i izaziva rat time što želi da šalje oružje drugim zemljama. Žele da izvedu specijalni rat protiv Rusije, da bi naterali Ruse da ratuju na bezbroj frontova. Ovo je smišljena igra da se provocira Rusija, ali ruska vojska ima oružje sudnjeg dana u svojim rukama. Putin je spas za celu planetu, a oni to ne razumeju - rekao je Stanojević.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dragan Stanojević

 

Naš sagovornik dodaje i da će Zapad naterati Putina na to da mora da pokrene mere i da dejstvuje, a to znači da će i ostale oblasti osloboditi ruska armija.

- Zapad pravi greške i Putin se neće zaustaviti na odesi i ići će sve do Pridnetsrovlja. Poenta je da li će Zapad naterati Putina na to da mora da pokrene mere i da dejstvuje, a to znači da će i ostale oblasti osloboditi ruska armija. Nijedna raketa neće doleteti do Rusije, dok će Rusija osvojiti još teritorija - kazao je Stanojević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija