• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2024

20:48

(VIDEO) Ružić katapultirao Đilasovce nazad u Evropski parlament: Opozicija lupala u talambase, a onda su bacali salvete kao u noćnom klubu!

Miloš Rafailović

Live TV

(VIDEO) Ružić katapultirao Đilasovce nazad u Evropski parlament: Opozicija lupala u talambase, a onda su bacali salvete kao u noćnom klubu!

Podeli vest

U Glavnom dnevniku TV Informer saznajete aktuelna dešavanja u svetu i Srbiji, a takođe smo razgovarali sa narodnim poslanikom SPS Brankom Ružićem o divljanju opozicije u Skupštini.

Narodni poslanik SPS Branko Ružić kaže da ga nije ioznenadilo divljanje opozicije, ali i da ga sve to podseća kao da su došli u neki noćni klub, a ne Skupštinu.

- Bitno je da smo uspeli da konstituišemo parlament zbog građana. Manir ponašanja opozicije prema najvišem predstavničkom telu mogu da vide i sami građani. Nisam se iznenadio ovakvim ponašanjem opozicije i ovo sve liči na udaranje u neke talambase, a ne znam kako to donosi na njihov politički profit. Oni kao da su došli u Lafajet pa su bacali salvete - rekao je Ružić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Branko Ružić

 

Naš sagovornik se nada da će preći sa zviždanja, udaranja i nasilja na neke argumente.

- Mogli su da predlože neke kandidate za potpredsednike, ali nisu to želeli, a sada se žale na izbor predsednika parlamenta. Bio sam ministar u vladama koje je vodila Ana Brnabić i ona je uvek radila u interesu građana. Nadam se da će opozicija preći sa zviždanja, udaranja i nasilja na neke argumente. Opozicija mora da izađe sa nekim programima i planom i da kažu da su protiv na civilizovan način. Opoziciji trebaju da se izreknu mere povodom ovakvog ponašanja - kazao je Ružić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija