• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2024

20:07

Rusija će sprovesti odmazdu ako je ovo bio politički motivisan napad! Ovaj čin ne može biti opravdan vojnim delovanjem! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Rusija će sprovesti odmazdu ako je ovo bio politički motivisan napad! Ovaj čin ne može biti opravdan vojnim delovanjem! (VIDEO)

Podeli vest

Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost i Ljubomir Đurić, potpredsednik Centra za nacionalnu politiku, gostovali su u emisiji "Rat uživo" na Informer TV.

Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost i Ljubomir Đurić, potpredsednik Centra za nacionalnu politiku, govorili su o terorističkom napadu koji se večeras dogodio u Moskvi.

- Svakako postoji more razloga koji bi mogli da izazovu ovakav teroristički napad. Razlog može biti vezan za psihički probleme, ali može biti i politički motivisan zbog rata u Ukrajini. Ni sam događaj, ni samo mesto nemaju neko simbolično značenje. Zasad možemo samo da nagađamo. Ja verujem da je Moskva u ovom trenutku najbezbedniji grad u svetu, zbog broja policije nakon ovog događaja. Očigledno je postojao bezbednosni propust. Ovo ne može biti opravdano vojnim delovanjem. Ovo je bio teroristički napad. Događaji 7. oktobra su ujedinili političare u Izraelu. Tako je takođe bilo i 11. septembra u Americi - rekao je Đurić.

Foto: Informer TV

Marko Miškeljin

Miškeljin je saglasan sa konstatacijom da je u pitanju bio teroristički napad.

- Strašne scene. Nadamo se da je broj žrtava minimalan. Ostaje da se vidi šta je bio motiv. Da li je bio politički ili nešto drugo, kao što su psihički problemi. Napad svakako jeste teroristički, ali je nepoznato da li je politički motivisan ili su u pitanju pojedinci koji su to učinili iz nekih svojih nepolitičkih razloga. Rusija će sprovesti odmazdu ako je ovo bio politički motivisan napad - kaže on.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku u nastavku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija