• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2024

17:32

Zapad organizovao teroristički napad? Osveta Putina će biti toliko jaka da će razbiti Ukrajinu i NATO u deliće! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Zapad organizovao teroristički napad? Osveta Putina će biti toliko jaka da će razbiti Ukrajinu i NATO u deliće! (VIDEO)

Podeli vest

U Info danu o terorističkom napadu u Moskvi i reakciji ruskih zvaničnika, ali i Zapada na taj užasan čin govorili su Petar Popović sa portala "PEPO politika", geopolitički analitičar Milutin Ilić, ekonomista Dragan Škobalj, stručnjak za terorizam Dževad Galijašević, Igor Damjanović

Ekonomista Dragan Škobalj kaže da će Rusija slomiti Ukrajinu i NATO.

- Rusija će izvršiti toliko jake napade na Ukrajinu, da će Ukrajina pasti, ali će se i NATO raspasti do kraja godine - tvrdio je on.

Geopolitički analitičar Milutin Ilić navodi da je definitivno da Zapad stoji iza napada.

- Ukrajinska vojska koje je proksi ratište NATO alijanse, suočena je sa tim da je neko nadmoćniji od njih, a to je Rusija. Potrudili su se da obuče diverzante i ekstremiste da bi naneli podrivanje Rusije. Definitivno je da Zapad stoji iza napada - naveo je Ilić.

Petar Popović sa portala "PEPO politika" ističe da SAD je rekla da nije Ukrajina kriva, a ako znaju ko nije kriv što ne kažu ko jeste kriv.

- Ukrajina je učestvovala u celom ovom terorističkom aktu, a i to je zato što je Ukrajina organizovala akciju izvlačenja terorista. SAD je rekla da nije Ukrajina kriva, a ako znaju ko nije kriv što ne kažu ko jeste kriv - kazao je Popović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Petar Popović, Dragan Škobalj, Milutin Ilić

 

Stručnjak za terorizam Dževad Galijašević navodi da je najbitnije je ko je finansirao, obučio i napravio metu terorističkog napada.

- Tadžisti su u Afganistanu druga etnička zajednica i oni su jezgro američke vojske. Oni su obučeni i dobili su novac za teroristički akt. To je manje bitno, najbitnije je ko je finansirao, obučio i napravio metu terorističkog napada. Rusija će sigurno da odgovori na ove akcije,a Evropa će u budućnosti biti samo američki izvršilac. ISIS je već razbijen i poražen i to oni nisu uradili - kazao je Galijašević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija