• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2024

08:52

Ubice Danke Ilić u policiji se ponašali kao da su zgazili mačku! Porodica pomagala monstrumima? (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Ubice Danke Ilić u policiji se ponašali kao da su zgazili mačku! Porodica pomagala monstrumima? (VIDEO)

Podeli vest

Nastavlja se potraga za telom Danke Ilić. Proverava se više lokacija u borskom kraju. Dvojici osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice određen je pritvor do 30 dana. Tužilaštvo je saopštilo da je osumnjičeni D. D. priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomagali u prikrivanju ubistva. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Borko Kašanski, urednik Srpskog telegrafa.

Urednik Srpskog telegrafa Borko Kašanski rekao je da svi podgorički, sarajevski i hrvatski sajtovi već danima ovu temu drže kao udarnu vest.

Foto: Masha Bandjur

Borko Kašanski

-Bilo bi dobro da takvu vrstu razumevanja pokažu i za neke druge stvari. Barem da smo našli telo devojčice ipak bi bio neki epilog. Njih su ispitivali najiskusniji policijski inspektori, ali nisu mogli da veruju sa kakvom hladnokrvnošću ubica govori o zločinu. Načelnik UKP-a rekao je da su se ponašali kao da su ubili mačku. Tolika hladnokrvnost natera čoveka da se zapita. Niko iz njihove okoline nije mogao da nasluti kakvi monstrumi se kriju u tim ljudima. Ako je porodica bila spremna da im pomogne nakon takvog zločina, kakvi su tek onda oni monstrumi. Naša ekipa pričala je sa ocem i sa bratom. Otac je branio svog sina i govorio da je nemoguće da je on to uradio. On se žalio kako mu je policija u dvorištu izgazila neko voće. Ti ljudi su normalno živeli u socijalnom okruženju gde niko nije predvideo šta je u njihovim glavama- rekao je Borko Kašanski.

On smatra da su ubice Danke Ilić bile svesne šta su uradili.

-Ne deluju oni kao ludaci koji ne znaju šta se dešava. Ako udariš dete kolima, teba da ga odvezeš u bolnicu. Istraga je utvrdila da oni nisu bili mortus pijani. Otac ovu izjavu daje u trenutku kad već vrlo dobro zna šta se desilo, a verovatno je učestvovao u prikrivanju dokaza. Policija je juče i majku vodila negde, pa je vraćala. Možda su otac i brat nešto znali, a majka nije. Sva ta pitanja moraju da se razreše. Ja mislim da će pronalaskom tela mnogim našim pitanjima moći da se nađe odgovor. Austrijska policija je u jednom trenutku rekla da je verovatno da je devojčica sa snimka Danka. Nažalost, bio je pogrešan trag. Ipak, ova dvojica su se tada malo opustila kada su shvatila da se policija okrenula ka Austriji. U nekom trenutku je ipak postalo jasno da su oni izvršioci ovog zločina. Policiji je postalo sumnjivo to što su njih dvojica počela da komuniciraju kada se pojavio snimak iz Beča- rekao je Kašanski.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija