• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2024

09:10

Đilas sprema čistku u opozicionim redovima! Izbori mu sada remete odmor pa ih opet bojkotuje! (VIDEO)

Maša Banđur

Live TV

Đilas sprema čistku u opozicionim redovima! Izbori mu sada remete odmor pa ih opet bojkotuje! (VIDEO)

Podeli vest

Agresivno ugnjetavanje političkih protivnika čak i u samoj opoziciji i nastavak njegove prljave kampanje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, komentarisao je gosti Info jutra, marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić govorio je kako tokom gostovanja kod Olje Bećković, Dragan Đilas demonstrativno skida bubicu kada je pomenuto da bi Miloš Jovanović potencijalno mogao biti istaknutiji u opozicionim krugovima.

- Cela parada opozicije oko datuma izbora je čista laž, a čak i sami lideri Đilasove opozicije su bili kontradiktorni, jer neki traže izbore neki ne, pa bi da se razdvajaju pa posle ne bi tako da stavove menjaju kako vetar duva. Iznenada su prihvatili da dođu na jedan od razgovora sa premijerkom, samo kada je Zapad komentarisao da je pozitivno što će postojati dijalog između vlasti i opozicije. Oni potom dolaze ne sa uslovima i argumentima, već sa listom ucena u tom kontekstu su došli do ideje da ne izlaze na izbore i smatram da se nešto tu kuva. Miloš Jovanović je ponavljao taj njihov zavet da neće izaći na izbore, a pre nekoliko meseci su pretili da će izaći na ulicu ukoliko ne bude izbora. Kada je kod Olje Bećković, Miloš Jovanović pomenut kao potencijalni novi lider opozicije, on je demonstrativno skinu bubicu. On je poznat po tome šti eliminiše svoje političke protivnike, kao što je to uradio sa Vukom Jeremićem i Borisom Tadićem. Ako Jovanovića nastave da hvala neće slavno proći, a Đilas se naljutio kada je politikolog rekao da bojkot izbora dublje cementira postavu unutar opozicije - rekao je Krstić.

Foto: Masha Bandjur

 

Krstić je dodao da opozicija insistira na promeni datuma izbora kako im to ne bi remetilo planove za odmor bilo to na skijanje ili odlazak na more.

- Pripadnici opozicije ništa ne rade dok primaju poslaničke plate i žive udobno, a sve što rade je da povremeno slikaju po koju rupu u gradu i da vređaju Vučića. U samoj kritici Đilas nije bio ni lično pomenut, a razbesneo se zato što se pronašao, a istina mu nije prijala. Par meseci kasnije nakon debakla na prethodnim izborima, opozicija ne želi na izbore i hoće izmenu datuma, jer su shvatili da nemaju popularnost među biračima. Jedan od izbornih uslova im je bio da mogu da uglave datum između mora i skijanja da im to ne bi remetilo planove za odmor. Da opizicija konstruktivno kritikuje vlast i predlaže nešto novo bi bilo sasvim u redu, ali oni se bave vređanjem Vučića što je oko njega stvorilo opnu da on više ne reaguje na uvrede, a ni građani to više ne registruju - rekao je Krstić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija