• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2024

09:18

Đilasovi botovi u Berlinu kukaju na svoju zemlju, dok Vučić učvršćuje odnose sa Francuskom! Opoziciju zanima samo vlast, a ne diplomatija! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Đilasovi botovi u Berlinu kukaju na svoju zemlju, dok Vučić učvršćuje odnose sa Francuskom! Opoziciju zanima samo vlast, a ne diplomatija! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik izvršnog odbora SNS Darko GLišić, gostujući u Info jutru govorio je o zalaganju predsednika Srbije Aleksandra Vučića za jačanje domaće diplomatije i kontraproduktivne napore Đilasove opozicije.

Predsednik IO SNS Darko Glišić govorio je kako o tome kako je Dragan Đilas čovek niske tolerancije koji veoma teško prima kritike i zamerke na svoj račun.

- Da smo raspisali sve lokalne i gradske izbore oni bi ih razdvajali i obrnuto, a pošto su raspisani u skladu sa zakonom ne mogu biti spojeni. Nije moguće to uklopiti bez da se krši zakon što naši ljudi na vlasti ne žele da rade. Đilas je čovek niske tolerancije koji teško reaguje na kritike. On je svestan da je narodu dosta svega i narodu ponavljamo da izborne krađe nije bilo, a oni to ponavljaju konstantno iako su pošteno izgubili na pokrajinskim i predsedničkim izborima. Oni su hvalili Aljbina Kurtija koji kao čovek želi da satre sve srpsko. Vređanje Vučića i njegove familije će ih samo dovesti do novog poraza za koji će onda tražiti nove izgovore - rekao je Glišić.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Glišić je dodao kako smatra ogavnim čin kojim domaća opozicija poziva na sankcije protiv sopstvene zemlje, dok se Aleksandar Vučić zalaže za jačanje srpske diplomatije.

- Opozicija će ponovo bacati drvlje i kamenje po sopstvenoj državi i sankcije za Srbiju, a misle da će neko iz tih centara moći u kojima kukaju uzeti njih za ruku i dovesti ih na vlast. Građani se na izborima slobodno izražavaju o tome kako žele da izgleda država u kojoj žele da žive. Posebno je ogavno što opozicija priziva sankcije sopstvenoj zemlji u nadi da će vladati, međutim to se neće desiti, jer Srbija vodi ozbiljnu diplomatiju. Nikoga nije briga hoće li oni izlaziti na izbore, jer se mi trenutno bavimo kampanjom i programo, a ne idemo na godišnje odmore kao oni. Opozicija hoće na izbore samo ako imaju osiguranje da će sigurno pobediti - rekao je Glišić.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija