• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2024

09:59

Večna rašomonijada Đilasovih pulena: Miloš Francuz od patriote postao Marinika! (VIDEO)

Informer

Live TV

Večna rašomonijada Đilasovih pulena: Miloš Francuz od patriote postao Marinika! (VIDEO)

Podeli vest

O divljanju prozapadne Đilasove opozicije, ali i o pritiscima Zapada na Srbiju, govorio je glavni urednik "Srpskog telegrafa", Saša Milovanović.

Glavni urednik "Srpskog telegrafa", Saša Milovanović, ističe da su Srbi veoma propatili kroz istoriju, a da sad dodatno Nemci i Hrvati žele da osude za genocid, a sami su pravili genocide. 

- Imamo toliko bombardovanja da ne možemo da promašimo datume, Srbi su veoma propatili kroz istoriju. Nemci i Hrvati žele da nas osude za genocid, a sami su pravili genocide. Treba im da ugase Republiku Srpsku, a žele da je gase oni koji nisu osudili ratne zločince i z Hrvatske i Bosne, a samo su naše osudili - rekao je Milovanović.

Foto: Pedja Milosavljević

Saša Milovanović

 

Naš sagovornik objašnjava i stav Zapada prema zemlji Srbiji.

- Ubacuju deo zemlje koja je već u Savetu Evrope i žele da ubace genocid u prvi plan. Haški tribunal je sve samo ne sud. Srbima je jedino zabranjeno da ima svoju državu i maticu, a svi ostali smeju. Mala zemlja drži lekciju pravde u svetu i zato nas mrze i žele da sruše Vučića - zaključio je Milovanović. 

Prema rečima direktora "Srpskog telegrafa" Đilas uživa u pljuvanju države i Vučića, kao i da je Miloš Jovanović pokazao pravo lice i od patriote postao Marinika.

- Đilas je uživao u pljuvanju države i Vučića, dok mu nije sasuo njegov analitičar istinu u lice, a posle toga je sedeo tužan kao Kalimero sa krupnim suzama u očima. Pribegli su priči da traže uslove za izbore i da kupuju vreme, sve su tražili od produženja izbora do pogađanja horoskopa. Đilas je pokušao da sa Milošem Francuzom ubedi narod da ovo nije izbor njihove ideologije, već da je to krpljenje rupa i farbanje ograda. Francuz je skinuo masku i pokazao pravo lice u rašomodijadi i od patriote postanete Marinika - istakao je Milovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija