• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2024

17:02

Cilj je da se Rusija destabilizuje i razbije u više manjih država! Ako nema Putina, Americi je apsolutno sve dozvoljeno! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Cilj je da se Rusija destabilizuje i razbije u više manjih država! Ako nema Putina, Americi je apsolutno sve dozvoljeno! (VIDEO)

Podeli vest

Slobodan Dimitrijević iz Rusko-srpskog pokreta i doktor Radomir Milašinović, bivši dekan Fakulteta za bezbednost, gostovali su u emisiji "Info dan" na Informer TV i govorili o potencijalnom oružanom sukobu u Gruziji.

Dimitrijević navodi da je cilj Zapada razbijanje Rusije na više manjih država.

- Osmog avgusta 2008, novi početak. Upravo se te godine desila intervencija u Gruziji. Da nema Putina i njegovog tima, mnogo štošta bi bilo još gore nego što jeste, a i ovako je tragično. Oni su tada pokazali da je igra apsolutne dominacije i monopola - završena. Ideja nas na ovom prostoru je pre svega da vodimo državu i da biramo blagonaklone saveze, ako moramo. Svi ovi koji rade to što rade, ne rade za Ameriku, već za bankarske sektore. Cilj im je Rusija. Oni rade sve što su i do sada radili. Ne mogu više nikoga da iznenade. Putin i Rusija nikad ništa ne rade u tuđim državama. Oni se sastaju sa zvaničnicima. Ovde se pokušava da se sprovede jedna revolucija kao što je bio 5. oktobar. Cilj je da se Rusija destabilizuje i razbije u pet-šest manjih država - kaže Dimitrijević.

Foto: Zoran Sinko

Radomir Milašinović

Milašinović konstatuje da je Vladimir Putin jedina kočnica za Zapad.

- SAD su promovisale izvoz demokratije u Avganistan, Iran, Irak i tako dalje. Neokonzervativci su uspostavili ideologiju koja se može uporediti sa fašizmom. Preko stotinu legitimnih vlada su Amerikanci promenili. Ako nema Putina, Americi je apsolutno sve dozvoljeno. Oni sad zagovaraju da se Kaljingrad teritorijalno odvoji od Rusije i to nasilno. To je opasnost koja preti. Znanje treba socijalizovati. Istina je osnov za nauku. Irak je optuživan da ima tajno nuklearno oružje. Kad su Amerikanci videli da im niko neće verovati u svetu, rekli su da ima bojne otrove i da je to velika opasnost za ceo svet, a ne samo za SAD. Primena laži i opravdanje laži je dupli zločin prema istini. Duboka država kontroliše Centralnu obaveštajnu agenciju (CIA). Ni dan danas se ne zna da li je ona, a jeste, ubila svog predsednika Kenedija. Blinken je u Egiptu rekao da će zakucati na prozore Kremlja - ističe Milašinović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani
Politika

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani

U francuskom gradu Troyesu održana je ceremonija obeležavanja Dana sećanja na stradale, prognane i nestale Rome na Kosovu i Metohiji. Burhan Osmani, organizator i inicijator ovog događaja, podsetio je prisutne na teške okolnosti u kojima su se Romi našli tokom rata na Kosovu i Metohiji u drugoj polovini 1990-ih godina, kada su Albanci hteli da otcepe južnu srpsku pokrajinu.

21.06.2024

19:42

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!
Politika

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je 2. sednicu Skupštine grada Beograda za ponedeljak, 24. jun, u 10 časova. Mesto održavanja sednice je zgrada Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6, u velikoj sali u prizemlju. Na dnevnom redu ove sednice naći će se izbor gradonačelnika Beograda, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

21.06.2024

18:43

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51