• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2024

15:12

Opozicija u potpunom rasulu! Mrdić: Đilas udara na Dodika i Republiku Srpsku!

Masha Bandjur

Live TV

Opozicija u potpunom rasulu! Mrdić: Đilas udara na Dodika i Republiku Srpsku!

Podeli vest

Uglješa Mrdić iz SNS-a u gostovanju na Informer TV govorio je o potpunom ludilu tajkunskog dela opozicije.

Član Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić istakao je da je tajkun Dragan Đilas udario na predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i ministra Nenada Nešića.

- Ovo vidim prvenstveno kao napad na Republiku Srpsku usred sprovođenja ove sramne rezolucije o Srebrenici i sad smo pod opsadom sa svih strana od onih koji rade protiv Srbije kako u inostranstvu tako i ovde. Uz to Dragan Đilas kao lider opozicije, umesto da podrži Vučićevu politiku zbog Srbije on izmišlja nove napade i smetaju mu Dodik i Nešić. Da li on time hoće da najavi da je vreme za ukidanje Republike Srpske? Politka Aleksandra Vučića je ona koja vodi ka miru i stabilnosti na celom Balkanu. Sarajevski list "Oslobođenje" godinama objavljuje niz antisrpskih tekstova pa me ne čudi što im je Dragan Đilas postao glavna zvezda. Đilas će ostati večita opozicija zato što je narod taj koji se pita na izborima, a ne strani ambasadori, tajkuni i druge agenture. SNS se nikada nije plašila protivnika i ubeđen sam u izbornu pobedu liste. Kada bi opizicija imala bar jedan glas više od SNS svi bi se udružili, jer oni SNS percipiraju kao neprijatelja, dok mi njih gledamo kao protivnike, a ne neprijatelje - rekao je Mrdić.

Foto: Masha Bandjur

 

Mrdić je dodao da se opozicija nalazi u potpunom rasulu usled nedostatka mesta lidera za koje se svi bore.

- Neki u opoziciji su na platnom spisku tajkuna, a drugi se otimaju između sebe da budu lideri. Nigde po Srbiji nisam video program kako da bude bolje, već samo ja bih da se otimam i ja mrzim Aleksandra Vučića. Ko god podrži program Aleksandra Vučića i njegov rad bude meta napada, poput Milice Đurđević Stamenkovski. Oni žele da sruše Vučića da bi gospodarili Srbijom, a kada bi se to desilo odrekli bi se svega što im gazda kaže. Odrekli bi se Kosova, RS, našeg naroda u Hrvatskoj i Telekoma i EPS-a. Oni spavaju u Skupštini i konzumiraju alkohol. Oni gađaju toalet papirom poslanike vladajuće koalicije i imaju ogromno nepoštovanje prema institucijama i građanima Srbije. Njihovi glasači su sigurno razočarani takvim ponašanjem zbog čega će izgubiti jedan broj glasača - rekao je Mrdić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)
Politika

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas polaznike 42, 43, 44. i 45. klase Centra za osnovnu policijsku obuku i 39. generaciju učenika Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ kojima je, kao budućim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, poručio da nema jake države bez jake policije i vojske i da svoje stečeno znanje koriste u čuvanju ustavnog poretka, bezbednosti i stabilnosti zemlje i bespoštednoj borbi protiv kriminala.

25.05.2024

17:53

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija