• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2024

13:32

Putin napravio novu postavu ruske ofanzive! Andrej Belousov postao novi ministar odbrane Ruske Federacije! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Putin napravio novu postavu ruske ofanzive! Andrej Belousov postao novi ministar odbrane Ruske Federacije! (VIDEO)

Podeli vest

Dolazak Andreja Belousova na mesto ministra odbrane Rusije i predizbornu atmosferu u Srbiji, analizirao je gost Info jutra, stručnjak za terorizam Miroslav Bjegović.

Stručnjak za terorizam Miroslav Bjegović je govorio da Andrej Belousov nije završio vojne škole veće je na mesto ministra došao iz sektrora za vanredne situacije.

- Oružani sukob u Ukrajini bi se bližio kraju da su Velika Britanija i SAD voljne da razgovaraju. Mi imamo gorko iskustvo sa prostora SFRJ gde mnogi koji su učestvovali u sukobima mogli su videti da pobednika nema. Sergej Šojgu nije završio vojne škole već je došao iz sektora za vanredne situacije i mislim da je ova odluka većana duži period. Sergej Šojgu je verovatno dugo većao u ministarstvu o donošenju te odluke, a nama ostaje da vidimo kako će se to odraziti na stanje na terenu - rekao je Bjegović.

Foto: Tanja Andric

 

Naš sagovornik je komentarisao da svi treba da se borimo protiv sramne rezolucije o Srebrenici u jednoj koloni, jer nam je plasiraju oni koji su zapravo činili genocide po celom svetu.

- Idemo na nove izbore,a sinoć je predano 14 lista, a mislim da je došlo do povrede ljudskih prava, jer im je zabranjeno da glasaju u novim mestima prebivališta. U poslednjih sat vremena je određena opoziciona opcija predala svoju listu, jer su očigledno postojala neka neslaganja pogotovo po pitanju finansijske podrške. Protiv ove sramne rezolucije o genocidu treba da se borimo svi u jednoj koloni, jer nam je nameću isti oni koji su činili genocide po svetu i umesto da se borimo zajedno neki biraju lične stavove i preokupacije - rekao je Bjegović.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija