• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2024

10:05

Aljbin Kurti je veći zločinac nego Adolf Hitler! Svima je jasno da u Srebrenici nema reči o genocidu! (VIDEO)

Informer

Live TV

Aljbin Kurti je veći zločinac nego Adolf Hitler! Svima je jasno da u Srebrenici nema reči o genocidu! (VIDEO)

Podeli vest

Reditelj Ljubiša Ristić gostovao je u emisiji "Info jutro" Informer TV, gde je komentarisao sramnu Rezoluciju o Srebrenici.

Ristić ističe da glasanje o usvajanju takozvane Rezolucije o Srebrenici može da se odlaže sve dok Zapad ne proceni da ima dovoljno glasova.

- Ne znam dokle će to odlagati. To može da se odlaže dok ne pronađu većinu koja im je neophodna. Oni sad ne mogu da skupe dovoljno da to izgleda pristojno. Ja ne znam ni da li će i 22. biti glasanje. Svima je jasno da tu nema reči o genocidu. Na ovaj način se sklanja u stranu promocija Holokausta. Ovo je novi svet u kojem je naša mala zemlja konačno shvatila i sada pokazuje da se prema svetu mora voditi aktivne politika i da se mora ići u susret problemima. Globalna većina je sad protiv sistema koji mora da nestane. Mi živimo u svetu u kom se vode strašni ratovi. Interesantno, najveće zemlje sveta, kao što su Kina i Indija, imaju svest o tome da moraju da zastupaju čvrsto ono što je njihov interes, ali u isto vreme moraju da sprečavaju druge da realizuju te interese kroz agresiju i ugrožavanje suvereniteta  - rekao je Ristić.

Foto: Informer printscreen

Nenad Stevandić

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić uključio se u program putem video-poziva. On primećuje da je Zapad zapao u ogromnu dekadenciju, kao i da je Kurti veći zločinac od Hitlera jer sprovodi zločine u stanju mira.

- Ova rezolucija je u suštini kolonijalna rezolucija koja nagrađuje muslimane koji su odani NATO i Zapadu. Sramota za SAD je što ne mogu da skupe više od 50 zemalja da glasaju za tu rezoluciju. Ovo je dokaz da je Zapad u jednoj ogromnoj dekadenciji, a ona je uništila i Rimsko carstvo. Za nas je opasnost što kad se ta carstva ruše, mogući su veliki svetski ratovi. Aljbin Kurti je veći zločinac nego Adolf Hitler. To je činjenica, a ne floskula. Ovaj svet neće biti isti za deset godina - naveo je Stevandić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani
Politika

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani

U francuskom gradu Troyesu održana je ceremonija obeležavanja Dana sećanja na stradale, prognane i nestale Rome na Kosovu i Metohiji. Burhan Osmani, organizator i inicijator ovog događaja, podsetio je prisutne na teške okolnosti u kojima su se Romi našli tokom rata na Kosovu i Metohiji u drugoj polovini 1990-ih godina, kada su Albanci hteli da otcepe južnu srpsku pokrajinu.

21.06.2024

19:42

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!
Politika

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je 2. sednicu Skupštine grada Beograda za ponedeljak, 24. jun, u 10 časova. Mesto održavanja sednice je zgrada Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6, u velikoj sali u prizemlju. Na dnevnom redu ove sednice naći će se izbor gradonačelnika Beograda, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

21.06.2024

18:43

Đurić: Srbija je stabilna, sigurna i slobodna!
Politika

Đurić: Srbija je stabilna, sigurna i slobodna!

Čitajući kojekakve budalaštine koje udarna Đilasova pesnica i fantom koji je pored grada u kome živi menjao čak i ime pa se danas zove Borko izjavljuje prosto se, samo od sebe, nameće pitanje - da li on zaista smatra građane Srbije ludim i glupim?

21.06.2024

18:10

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51