• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2024

16:40

Pedofilski lobi se infiltritao u sisteme socijalne zaštite kako bi trgovao decom! Glavna meta su ukrajinska deca! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Pedofilski lobi se infiltritao u sisteme socijalne zaštite kako bi trgovao decom! Glavna meta su ukrajinska deca! (VIDEO)

Podeli vest

Trgovinu decom iz zaraćenih zona poput Ukrajine i pojasa Gaze u cilju seksualne eksploatacije, komentarisao je gost Info dana, magistar ekonomije Nebojša Berak.

Magistar ekonomije Nebojša Berak istakao je da nijedna vlada ne prima otvoreno novac za trgovinu decom već se to radi preko centara zae socijalni rad.

- Imate slučajeve transplatacije organa izvađenih ljudima uglavnom iz Istočne Evrope. Samo 15 dana nakon odlaska deteta iz matične zemlje nemate nikakvu mogućnost da saznate da li je dete usvojeno i kako živi ili je prodato u seksualno ropstvo ili čak i u svrhe obreda. Nijedna vlada ne prima novac za trgovinu decom, već se to radi preko tih agencija. Imali smo slučaj gde su Ukrajincima oduzeta deca u Nemačkoj ili Švajcarskoj, a da se žale ruskoj ambasadi, jer ukrajinska nije preduzela ništa. U zadnjih nekoliko godina je na usvajanje otišlo 6.000 dece i zato smatram da treba staviti zabranu na usvajanje iz inostranstva. Kada imate zla vremena gde je sve naopako. Žuta kuća u Albaniji je primer gde su lekari bez granica pod logistikom humanosti otimali i avionima transportovali ljude da im se vade organi. Davos između sebe funkcioniše po sistemu ljudskih prava, ali van njih krše prava svih, a čak ih i bombarduju. Putin je doneo zakon da ruska deca ne smeju biti usvajana iz inostranstva - rekao je Berak.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Berak je dodao da se radi o udruženom zločinačkom poduhvatu, jer trgovci ljudima zauzimaju sve društvene slojeve od kongresa, notara i centara za socijalni rad.

- Sve te nakazne stvari izašle su na video nakon smrti Džefri Epstina, pogotovo u SAD. Trgovina decom je udruženi zločinački poduhvat koji se proživa od državne bezbednosti, kongresa, notara i centara za socijalni rad. Voleo bih kada bi smo sproveli istragu da vidimo šta je sa 6.000 dece kako bi ustanovili da li srećnop žive, mi starimo kao nacija i ne možemo da priuštimo sebi da nam deca odlaze u inostranstvo. Deca Gaze koja prežive takođe postaju žrtve trgovine - rekao je Berak,

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija