• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2024

10:49

Programa nema ni na vidiku! Pijani Ćuta i đilasovci narodu nude mržnju i paranoju! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Programa nema ni na vidiku! Pijani Ćuta i đilasovci narodu nude mržnju i paranoju! (VIDEO)

Podeli vest

Gostujući u Info jutru, gosti Zoran Anđelković iz Centra za mir i toleranciju i Direktor Borbe Andrija Jorgić, govorili su o širenju mrženje od stranbe opozicije i poročno ponašanje Aleksandra Jovanović Ćute.

Zoran Anđelković iz Centra za mir i toleranciju izjavio je da opozicija u svim većim gradovima opozicija nastupa zajednički dok pojedini predstavnici govoro da ipak žele bojkot.

- Amerikanci su više puta ponovili a će uvek staviti veto na odluku koja je protiv lažne države Kosovo, zbog čega je Vučić rekao da je bitno izaći na teren i boriti se. U svim velikim gradovima opozicija ide zajednički, a onda pojedini predstavnici govore da bojkotuje izbore. Njima treba češće puštati šta francuska policija radi u Novoj Kaledoniji da vide kako to demokratske zemlje rade, jer kad se mi usprotivimo njihovom blokiranju mostova onda smo protiv demokratija i to samo zato što se narod protivi, jer im policija ne radi ništa. Oni pokazuju potpuno rasulo u svojim redovima, jer izlaze samo na mestima gde misle da imaju izglede za pobedu. Tepićka je davno tražila da Skupština Srbije usvoju rezoluciju o Srebrenici i njihova jedina politika je da budu protiv Aleksandra Vučića. Ali građane zanima šta oni njima nude što može da se ostvari da njima unapredi životni standard - rekao je Anđelković.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Direktor Borbe Andrija Jorgić naveo je da su se u opoziciji okupili NATO simpatizeri i rusofili što ostavlja nejasnim šta su zapravo njihovi ciljevi kad su građani u pitanju.

- Naš najveći štit je što Nemačka stoji ispred kolone sramne rezolucije, a kada su Nemci i Hrvati protiv vas tada znate da nešto radite kako treba. Na strani opozicije su se okupili rusofili i NATO-vci zajedno pa mi nije jasno koji su njihovi ciljevi. Ali smatram da jedna stvar oko koje svi treba da se okupimo je pitanje naše južne pokrajine i da ova sramna rezolucija nikada ne ugleda svetlost dana - rekao je Jorgić.

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija