• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2024

10:46

Opozicija je izgubila sve izbore od 2012. godine jer gura prst u oko biračima! Nestorović se udružio sa prozapadnim đilasovcima! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Opozicija je izgubila sve izbore od 2012. godine jer gura prst u oko biračima! Nestorović se udružio sa prozapadnim đilasovcima! (VIDEO)

Podeli vest

Advokat Vladimir Gajić gostujući u Info jutru komentarisao je medijsku štetu koju je Dragan Bjelogrlić naneo opoziciji i pokušaj Branimira Nestorovića da zadrži svoje biračko telo.

Advokat Vladimir Gajić govorio je da poznate ličnosti poput Bjelogrlića baveći se "kulturnim fašizmom" nanose fundamentalnu štetu opoziciji.

- Nije mi jasna koja je motivacija Crte da ugrozi listu Save Manojlovića na Vračaru, a ono što mi je interesantno je da se Crta na prošlim izborima mešala u kampanju kao politički akter. U godini u kojoj su izbori se u demokratskim zemljama ne menjaju uslovi, gde je država izašla u susret zahtevima. Poznate ličnosti poput Bjelogrlića, nanose fundamentalnu štetu opoziciji, nečime što bih ja nazvao kulturnim fašizmom. Ako znate istoriju jasno vam je da su ljudi iz provincije postajali najugledniji beograđani, a sam Bjelogrlić uopšte nije ispred Beograda - rekao je Gajić.

Foto: Masha Bandjur

 

Advokat je ukazao na to da su izjave Branimira Nestorovića usmerene u pravcu da se oporavi od medijske štete koju je sebi naneo i pokuša da zadrži svoje biračko telo.

- Na društvenim mrežama se komentarisalo kako je Fico bio proruski levičar što je bilo opravdanje za atentat. On je odbio da potpiše sporazum sa Svetskom zdravstvenom organizaciom i pokrenuo istragu o smrtnim slučajevima vezanim za novu vakcinu i odbio da prizna Kosovo, što ga je oslikalo kao antiglobalistu. Mislim da su Nestorovićeve izjave usmerene u pokušaju da zadrži biračko telo, jer pokušava da kontroliše medijsku štetu koja mu se desila kada je oslikan kao režimski opozicionar. Moje lično mišljenje je da je opozicija od 2012. do danas izgubila sve izbore praveći kardinalnu grešku gde svoje napade na vlas usmerava samo na Aleksandra Vučića i opozicija će moći vlast da dovede u pitanje, ako građane uveri da SNS kao stranka ima propuste i ako to ne razumeju i nastave da guraju prst u oko biračima neće pobediti na izborima - rekao je Gajić.

Celu emisiju možete pogledate u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija