• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2024

12:30

Narod Crne Gore ne podržava sramnu rezoluciju! Spajić žestoko prekršio sopstveno obećanje (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Narod Crne Gore ne podržava sramnu rezoluciju! Spajić žestoko prekršio sopstveno obećanje (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info jutru o podržavanju sramne rezolucije o Srebrenici od strane državnog vrha Crne Gore, pričao je Maksim Vučinić predsednik Radničke partije Crne Gore.

Maksim Vučinić, predsednik Radničke partije Crne Gore, ističe da je Jakov Milatović nastavio politiku Mila Đukanovića u Crnoj Gori i da je sramna odluka da se podrži rezolucija o Srebrenici.

- Srpski narod je pobedio u parlamentu i na glasanju iako je usvojena rezolucija. Amerikanci i Nemci i njihovi sateliti nisu pobedili. Sramna odluka državnog vrha Crne Gore nije odluka koju je hteo srpski narod u Crnoj Gori. Milatović je nastavio politiku Mila Đukanovića. Ljudi su se odlučili za njih, ali nisu očekivali da će nastaviti Milovu politiku - rekao je Vučinić. 

Foto: Masha Bandjur

Maksim Vučinić

 

Naš sagovornik dodaje i da se nije očekivalo da će Spajić pokršiti obećanje i da će državni vrh Crne Gore podržati rezoluciju.

- Nismo očekivali ovakav ishod da će Crna Gora podržati rezoluciju i obećanje Spajića je bilo da neće podržati rezoluciju. Lično se izvinjavam kao građanin Crne Gore i Srbin iz Crne Gore za podržavanje ove rezolucije. Ovo nije prvi put da Crna Gora ima odluke protiv Srbije, srpskog naroda ali i same Crne Gore. Nakon referenduma o odvajanju, pod Milovim režimom Srbi su bili građani drugog reda - kazao je Vučinić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50