• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2024

09:29

(VIDEO) Laza Bomba kao lokalni đilkoš ide po gradu i preti svakome ko mu se ne sviđa! Uprkos mafijanju opozicije, Vučić nikad ubedljiviji na izborima

Masha Bandjur

Live TV

(VIDEO) Laza Bomba kao lokalni đilkoš ide po gradu i preti svakome ko mu se ne sviđa! Uprkos mafijanju opozicije, Vučić nikad ubedljiviji na izborima

Podeli vest

U novom Info jutru o jučerašnjim izborima i ubedljivoj pobedi koalicije "Aleksandar Vučić - Beograd sutra", ali i o divljanju opozicije predvođene Radomirom Lazovićem, govorio je urednik političke rubrike Informera Milan Dobromirović.

Urednik političke rubrike Informera, Milan Dobromirović, ističe da vladajuća koalicija mora da u mestima gde nije osvojena apsolutna većina, treba da razgovara i pravi koalicije.

- Većina funkcionera SNS je očekivala ovakvu pobedu, a jasno je da su građani glasali za plan i program. U Nišu se mora razgovarati sa grupom građana dr Dragana Milića, jer sa njima može da se pregovarati i formirati novu vlast, za razliku od opozicije ovde u Beogradu. Tamo gde nije osvojena apsolutna većina, tu treba razgovarati i praviti koalicije - rekao je Dobromirović.

Foto: Masha Bandjur

Milan Dobromirović

Naš urednik kaže i da se Radomir Lazović ponaša kao lokalni đilkoš i mafijaš, zato što napada ljude na ulici i služi se različitim oblicima nasilja.

- Novi Sad, Beograd i Niš su tri grada koje je opozicija predstavljala kao pobedu. Ljudi nisu glupi, a većina neće da glasa za Lazovića, Lazu Bombu ili Lazu Baklju, on se ponaša kao lokalni đilkoš i mafijaš. Bacao je suzavac i palio dimne bombe zahtevajući prekid glasanja na Banjici. Bačulov je demolirao zgradu u Novom Sadu i napadao ljude, ženu i policajca. Laza Bomba ide po gradu i preti svakome ko mu se ne sviđa. Juče je želeo da aktivira suzavac ili bombu, a kasnije je sa grupom huligana demolirao piceriju - kazao je Dobromirović.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50