• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2024

09:47

Opozicija otvara vrata stranim službama! Uz pomoć Zapada pripremaju destabilizaciju Srbije! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Opozicija otvara vrata stranim službama! Uz pomoć Zapada pripremaju destabilizaciju Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Zašto je povećan obim ukrajinskih službi u Beogradu i kome odgovara haos u Srbiji, na to pitanje odgovorio nam je u Info jutru Marko Petrović, predsednik Jedinstvene rusko-srpske partije .

Prema rečima našeg gosta strane službe su umešale prste u destabilizaciju.

- Strane službe žele da preko Aleksića i Marinike Tepić naprave haos. Vladala je antiruska i antisrpska histerija pre izbora. Zapadne službe su uplele prste, da bi napravile haos i destabilizaciju, a glavne službe su nemačka, britanska, ali i ukrajinska - rekao je Petrović.

Foto: Pedja Milosavljević

Marko Petrović

 

Marko Petrović kaže i da delovi opozicije pokazuju fašizam i nacizam, koji se već događa u Evropi.

- U Nišu su pokušali destabilizaciju, pre svega i zato što je tamo humanitarni ruski centar. Ponovo se pojavljuje fašizam i nacizam u Evropi, a to se vidi i po delovima naše opozicije. Videli smo da se na ovim izborima pojavio nesnađeni Savo Manojlović. Smanjenje cenzusa je dovelo do toga da se razne stranke kao što je "Kreni-promeni" pojave u Nišu. Bezbednosne službe moraju da obrate pažnju na NVO koje su finansirane sa strane Zapada - kazao je Petrović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

MSP povodom godišnjice potpisivanja Povelje UN: Više nego ikada potrebna snažna i principijelna svetska organizacija
Politika

MSP povodom godišnjice potpisivanja Povelje UN: Više nego ikada potrebna snažna i principijelna svetska organizacija

Srbija se dosledno zalaže za poštovanje pravila ponašanja u međunarodnim odnosima, zasnovanih na Povelji UN, svesna da principi te povelje predstavljaju osnovu na kojoj treba da se gradi mir i stabilnost u svetu, a ima i dodatnu obavezu da se bori za pobedu vrednosti i principa definisanih u Povelji UN s obzirom na to da je u njenom slučaju grubo narušeno međunarodno pravo, saopštili su iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

26.06.2024

18:52

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17