• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2024

13:15

Rusi odlikovali Srbina prestižnom nagradom! Boško Kozarski u Moskvi dobio priznanje koje zovu "geografski Oskar"! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Rusi odlikovali Srbina prestižnom nagradom! Boško Kozarski u Moskvi dobio priznanje koje zovu "geografski Oskar"! (VIDEO)

Podeli vest

Autor putopisne emisije "Kulturista", Boško Kozarski, ovenčan je u Moskvi značajnim priznanjem, a upravo on je bio gost Info jutra televizije Informer.

Autor putopisne emisije "Kulturista", Boško Kozarski kaže da je ponosan na nagradu, ali i da je tokom stvaranja putopisa shvatio da su narodi u Rusiji veoma slični sa Srbima.

- Osećaj je lep i jako sam ponosan. Osećaj je kao da ste osvojili filmski Oskar, a ovo je takozvani "geografski oskar". Imao sam olakšavajuću okolnost, jer sam već video glasanje ruske publike i tada smo videli da smo prvi. Uradili smo razne putopisne priče iz Rusije, ali koje imaju veze sa Srbijom. Ispostavilo se u Dagestanu da smo kao narod slični, a jedina razlika je religijska. U Dagestanu se nalazi najviši kanjon u Evropi. Od septembra kreću putopisne emisije - rekao je Kozarski.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija