• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2024

21:00

Srbija nije mala! Lovreković: Vučić je našoj zemlji dao kičmu, a bivša vlast treba da ide na psihijatrijsko lečenje! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Srbija nije mala! Lovreković: Vučić je našoj zemlji dao kičmu, a bivša vlast treba da ide na psihijatrijsko lečenje! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Intervjuu dana gostovao je novinar Tomislav Lovreković, a on je govorio o svesrpskom saboru, ali i položaju Srbije i Srba u današnjem vremenu.

Novinar Tomislav Lovreković, ističe da Srbi u Srbiji ne trebaju više da se stide Srba iz regiona, kao što nam je nametnuto, kao i da je predsednik Vučić uzdigao našu zemlju.

- Ako je Drina granica, popićemo je. Normalno da nam je stalo do Srba u Banjaluci, Trebinju, Baru, Budvi, po Hrvatskoj. Nama je nametnuto da se sramotimo svog naroda i da ne smemo da spomenemo zločine i naše herojske podvige. Imamo i predsednika Vučića, Dodika, Vučevića i Kneževića. Previše smo demokratska država gde budale imaju prostor, velika je razlika između opozicije i psihijatrijskih slučajeva koji trebaju da se leče. Vučić je zatekao banan državicu zgaženu i poniženu i on je od ove države napravio da ima kičmu. Srbija ne može nikada biti mala - rekao je Lovreković.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Tomislav Lovreković

 

Lovreković se osvrnuo i na stanje u opoziciji koja na sve načine želi da se dočepa novca i da radi protiv svoje zemlje.

- Opozicija je protiv sopstvenog naroda i države, jer žele da ruše interese sopstvene zemlje. Đilas i Aleksić su u stanju da prodaju svoj grad i državu, zarad novca i moći. Ne znam kako ti ljudi ustanu ujutru. U istoriji višestranačja nije zabeleženo da je neko tražio sankcije svojoj zemlji kao što su to uradili Đilas i Marinika, pa šta smo trebali 1914. godine, da kažemo Austrougarskoj pojačajte nam ultimatum nije dovoljno - zaključio je Lovreković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija