• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2024

13:29

Nema šanse da Bajdenov sin završi iza rešetaka! Presuda je doneta da bi se pravosuđe predstavilo kao valjano! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Nema šanse da Bajdenov sin završi iza rešetaka! Presuda je doneta da bi se pravosuđe predstavilo kao valjano! (VIDEO)

Podeli vest

Savezna porota osudila je Hantera Bajdena, sina Džoa Bajdena po sve tri tačke savezne optužnice. Da li će Bajden završiti na robiji koja mu se smeši pitali smo profesora dr Milana Petričkovića sa Fakulteta političkih nauka.

Petričković kaže da je ovde na delu svojevrsno vraćanje lopte u protivnički teren, budući da je predsednički protivkandidat Donald Tramp nedavno takođe osuđen.

- Igra između republikanaca i demokrata. U ovom slučaju pokušava se da se predstavi valjanost američkog pravosudnog sistema. Ja lično smatram da će se naći nekakva opcija koja će biti pogodna da se predstavi kao pravična, ali da se istovremeno ne nanese prevelika šteta. Ubeđen sam da nema šanse da Hanter Bajden bude iza rešetaka, već će to biti, kako najavljuju, uz veliku kauciju, neki dobrovoljni rad. Postoji ta vrsta igre gde se više muva ubija jednim udarcem. Bajden je rekao da ne zna uljudnijeg i bolje vaspitanijeg čoveka od svog sina koji je počinio to delo. Ja sam duboko ubeđen da ovo suđenje neće mnogo da razruši sliku o Bajdenu. Tramp se još uvek bolje drži, u smislu da ne pravi velike ispade. Bajden pokazuje određene ispade u mentalnom smislu. Ono što će takođe biti faktor su politički programi. Insistiraće se na pitanju migranata, koje je jako bolno za Ameriku. Takođe i pitanje oko abortusa, dozvoliti ili ne - istakao je Petričković.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija