• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2024

16:29

(VIDEO) Moćnici predaju palicu duboke države Indiji! Amerikanci i Soroš kuljaju od besa što Modi uz pomoć Tesle hita ka svetskoj dominaciji!

Zoran Sinko

Live TV

(VIDEO) Moćnici predaju palicu duboke države Indiji! Amerikanci i Soroš kuljaju od besa što Modi uz pomoć Tesle hita ka svetskoj dominaciji!

Podeli vest

U novom izdanju emisije Info dan, gosti su bili prof. dr Velimir Abramović i potpredsednik SRS Aleksandar Šešelj, a upravo oni su govorili o budućoj svetskoj dominaciji Indije, ali i o tome kako je SAD izgubila saveznike.

Potpredsednik SRS Aleksandar Šešelj navodi da Amerikanci nisu svesni opasnosti u kojoj se nalaze, jer Indija raste u vodeću svetsku silu, ali i dodaje da Soroš vrši uticaj u svetu preko svojih organizacija.

Amerikanci bi voleli da je Indija u njihovom taboru. Mi slabo poznajemo Indiju i tu raznovrsnost. Indija je najvće svetska demokratija i to je velika savezna država. Indija ima latnentni sukob sa Kinom oko granica, ali i u ekonomiji: Amerikanci nisu svesni da mogu da dođu u opasnost, jer misle da su superiorni u odnosu na druge zemlje u svetu. Amerikanci dopuštaju sebi sve, oni bi išli do toga da idu u totalno uništenje. Indijci nisu agresivni narod, oni su talentovani za medicinu i informacione tehnologije. Amerikancima je Indija trn u oku, jer se nalaze u samom vrhu napredovanja. Soroš deluje u svim zemljama sveta preko svojih fondacija i nevladinih sektora - rekao je Šešelj.

Foto: Zoran Sinko

Aleksandar Šešelj

 

Prof. dr Velimir Abramović ističe da Indijci polako postaju narod sa vodećom pozicijom u svetu.

- Svetska vlada polako zamenjuje duboku državu Indusima i stavlja ih na pozicije. Dešava se svetska tranfsormacija i Indusi preuzimaju vodeće pozicije u svetu, jer su oni pre svega spiritualni, a kontrolišu i informacione tehnologije. Narendra Modi je sledbenik Vivekanande koji je bio u saradnju sa Teslom, a Modi je takođe napravio fondaciju Vivekananda-Tesla. Kinezi nisu kreativni, Indijci su mnogo opasniji i mnogo više imaju uticaja - objasnio je Abramović.

Foto: Zoran Sinko

Velimir Abramović

 

Naš sagovornik dodaje i da Indija želi da bude vodeća energetska sila uz pomoć izuma Nikole Tesle.

- Narendra Modi želi da promeni ime Indije. Indija želi da napravi svetsku konferenciju o energiji i spoji spiritualnost i nauku, pre svega uz pomoć Teslinih izuma. Amerika je odbacila Teslu, jer je odbacila njegove izume. Indija smatra da su Teslini izumi rešenje za svetsku energiju. Soroš je istaktnut i sprovodi naređenja većih struktura i smatram da je on ruski agent - zaključio je Abramović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija