• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2024

21:07

Srpsko jedinstvo trn u oku Zagrebu i Sarajevu! Vučić želi region mira i stabilnosti (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Srpsko jedinstvo trn u oku Zagrebu i Sarajevu! Vučić želi region mira i stabilnosti (VIDEO)

Podeli vest

U novom izdanju emisije Intervju dana, gošća je bila Milica Nikolić iz Predsedništva SNS, a ona je govorila o geopolitičkoj i ekonomskoj situaciji u Srbiji i regionu.

Milica Nikolić član Predsedništva SNS, ističe da se region bavi Srbijom i predsednikom Vučićem, što pokazuje koliko je naša zemlja napredovala.

- Svakog dana se mediji iz regiona bave Srbijom, a njihovi političari ne rade na unapređenju svojih zemalja. Jasno se vidi koliki je napredak Srbije u odnosu na zemlje iz regiona. Predsednik Vučić je postavio dobro pitanje na koje niko nije odgovorio. Intervju u "Avazu" je dobar pokazatelj koliko je Srbija napredovala - rekla je Nikolić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milica Nikolić

 

Ona dodaje i da političarima iz regiona smeta Svesrpski sabor i srpsko jedinstvo.

- Oni se bave umesto rešavanju nekih svojih krucijalnih pitanja, napadima i mržnjom nad predsednikom Vučićem. Izjave mržnje ne dolaze samo iz Sarajeva, već i iz Zagreba. Njima smeta srpsko jedinstvo i Svesrpski sabor, a nama ne smetaju njihova okupljanja. Sve vreme pozivamo na mir i stabilnost i ekonomski razvoj regiona, ali to njima ne odgovara - zaključila je Nikolić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50