• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2024

22:32

Sprema se šiptarska provokacija u sred Beograda na Vidovdan! Englezi i ostali antisrbi udruženi protiv naše države! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Sprema se šiptarska provokacija u sred Beograda na Vidovdan! Englezi i ostali antisrbi udruženi protiv naše države! (VIDEO)

Podeli vest

U novom izdanju emisije Info veče, o sramnom festivalu "Mirdita, dobar dan" i provokacijama Albanaca usmerenih ka Srbiji uz pomoć Zapada, govorili su pukovnici u penziji Milorad Đošić i Sreten Egerić.

Pukovnik Milorad Đošić kaže da je ultimativna provokacija Šiptara uz pomoć Engleza, upravo festival "Mirdita, dobar dan" na Vidovdan u Beogradu.

- Navijači Srbije su danas osvetlali obraz svojoj zemlji. Nema slučajnosti namerno žele da taj festival bude na Vidovdan. Šiptari to nisu sami smislili, Englezi su stari srbofobi, smetamo im već 1000 godina. Provokacija da se na Vidovdan održi taj festival je ultimativna. Odlučili su da ubodu Srbiju u oko na Vidovdan. Provokaciju su napravili i kada su izbrisali granice između tzv. Kosova i Albanije. Nama će jednog dana da svane, a njima će doći crni petak - rekao je Đošić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sreten Egerić i Milorad Đošić

 

Pukovnik Sreten Egerić ističe da Englezi i Albanci zajedno rade protiv Srbije, ali da to rade domaći antisrbi iz opozicije.

- Lopov lopova uvek oseti. Imao bih mnogo "lepih" reči da kažem o Englezima. Oni priznaju da je Beograd glavni grad time što održavaju taj festival tu, a ne u Tirani, videćemo šta će se posle desiti. Nemačka policija je čekala da Srbi počnu da se brane kad su nas napali Šiptari i Englezi tokom tuče danas, a stajali su iza i smejali se. Možete u Bonu, Zagrebu, Sarajevu, ali u Beogradu ne možete i ne može ustaški sin da mi određuje šta ćete vi da radite u vašem stanu. To su džuboks političari i aktivisti, njihovo vaspitanje je antisrpsko. Policija mora da reaguje na sve koji pozivaju na antisrpstvo, separatizam i uništavanje državnih simbola - kazao je Egerić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija