• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2024

10:23

Postizborna borba za fotelje! Rastrojena opozicija ne zna gde udara! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Postizborna borba za fotelje! Rastrojena opozicija ne zna gde udara! (VIDEO)

Podeli vest

O raskolu prozapadne opozicije nakon poraza na izborima, govorio je gost Info jutra Nebojša Krstić, stručnjak za medije.

Nebojša Krstić, stručnjak za medije, ističe da je opozicija zaštićena i ima lagodan život, a da uz sve to ne učestvuje u državnim pitanjima, već samo juri fotelju.

- To nije postizborni pakao, već paklić. Ako ste opozicija vi ste nekakav plemić, tako su sebi nadenuli ideju. Zaštićeni su od zakona, dobijaju ogroman novac iz nekih fondova i ne odgovaraju za svoje postupke. Nigde nema takvog hleba bez motike kao u opoziciji. Vi nikada od tih ličnosti niste videli da učestvuju verbalno ili mentalno u problemima države, njima je cilj samo fotelja - rekao je Krstić.

Foto: Tanja Andric

Nebojša Krstić

 

Naš sagovornik dodaje i da je upitno šta opozicija zapravo želi, kao i to da oni prodaju šarene laži.

- Bastaća ne poznajem, znam da samo ima trotinet i da se nije ujedinio sa ostatkom opozicije. Zdravo bi bilo rivalstvo između vlasti i opozicije, ali toga nema. Enigma je šta opozicija želi osim obaranja Vučića. Ozbiljno bih pitao za kakve se izborne uslove zalaže sad Tadić. Opozicija prodaje šarene laži. Nikad nisu pominjali izborne uslove sve do sada - zaključio je Krstić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija