• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2024

10:27

Bolest ne bira! Šiptari i ustaše čoporativno ujedinjeni u morbidnoj mržnji prema Srbima! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Bolest ne bira! Šiptari i ustaše čoporativno ujedinjeni u morbidnoj mržnji prema Srbima! (VIDEO)

Podeli vest

Na utakmici Albanija-Hrvatska, ustaški i šiptarski navijači su zajedno skandirali "ubij Srbina". O tom suludom aktu mržnje prema Srbima, govorio je gost Info jutra Siniša Vučinić član Glavnog odbora SNS.

Siniša Vučinić član Glavnog odbora SNS, kaže da bi diskfalifikacija Hrvatske i Albanije bila zaslužena.

- Strašno je to što su oni skandirali i UEFA je napravila grešku kada je politizovala fudbal i smatram da je diskfalifikacija Hrvatske i Albanije zaslužena. Ustaše su u genocidnoj zemlji sprovodile mržnju prema Srbima. Bog je napravio tako da se ta utakmica odigra nerešeno - rekao je Vučinić.

Foto: Tanja Andric

Siniša Vučinić

 

On dodaje i da je Srbija civilizacijski iznad Hrvatske i Albanije, kao i da NATO agresija nije prestala.

- Slovenci i Srbi su hiljadama kilometara iznad ustaša i šiptara i totalno smo veće civilizacije u svakom smislu i fizički i duhovno. NDH 1 televizija gleda sve da okrene protiv Aleksandra Vučića. Vučićeve pretke su klale ustaše u Drugom svetskom ratu. Oni koji nisu došli zbog fudbala, došli su zbog toga da se udari na Aleksandra Vučića i da se udari na Srbiju. NATO agresija nije prestala i nikada neće prestati, ali Vučić ih je demolirao u Ujedinjenim nacijama - zaključio je Vučinić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Novi kineski voz sutra kreće na sertifikaciju u Prag
Društvo

Vesić: Novi kineski voz sutra kreće na sertifikaciju u Prag

Novi elektromotorni kineski brzi voz "Soko", koji je nedavno stigao u Srbiju, sutra kreće u Prag na sertifikaciju u skladu sa pravilima Evropske železničke agencije, kako bi mogao da saobraća brzom prugom između Beograda i Budimpešte, najavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

27.06.2024

07:56

Spremite zalihe! Ovi delovi Beograda ostaju danas bez vode!
Društvo

Spremite zalihe! Ovi delovi Beograda ostaju danas bez vode!

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Stari grad i Palilula, u četvrtak, 27. juna, od 8 do 22 časa bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama Vojvode Dobrnjca, Venizelosovom, Gundulićevim vencem i Bulevarom despota Stefana.

27.06.2024

07:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17