• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2024

21:20

Ukrajinci više nisu braća sa Rusima, preča su im paganska božanstva! Plašim se da će teroristički napadi odnositi sve više života! (VIDEO)

Informer

Live TV

Ukrajinci više nisu braća sa Rusima, preča su im paganska božanstva! Plašim se da će teroristički napadi odnositi sve više života! (VIDEO)

Podeli vest

Ivan Ivanović iz SNP "Naši" bio je gost specijalnog programa Informer televizije. Govorio je na temu večerašnjih terorističkih napada u Rusiji.

Ivanović ističe da u Rusiji ne postoje šanse da se vlast svrgne revolucijom, kojoj su se možda nadali neki strani faktori.

- Ruski narod je dao najveću podršku u istoriji Vladimiru Putinu i operaciji koju je započeo. Nema šanse da dođe do nekog unutrašnjeg prevrata ili revolucije, kako su se možda neki nadali. Svim političarima koji su bili protiv specjialne operacije je bilo zabranjeno učestvovanje na izborima. Rusiji je neophodno jedinstvo. Rusija sprečava da se neko bori protiv sopstvene države. Ja ne vidim kakav sukob Rusija ima sa bilo kakvim muslimanima na celoj planeti. Jedini sukob može biti neki koji orkestrira CIA ili ekstremne muslimanske grupe koje ona finansira. Ovo je najverovatnije inscenirano. U Ukrajini je promenjen njihov verski identitet. Oni su bili pravoslavni, a sada su napravili neku kvazi-crkvu. Svi koji su regrutovani iz ekstremnih grupacija za rat u Ukrajini su ljudi koji poštuju različita germanska, paganska božanstva i samim tim mrze bilo šta pravoslavno. Rusi i Ukrajinci više nisu bratski narod. Ukrajinci su se odrodili. Njima je preče neko pagansko božanstvo koje su poštovali neo-nacisti, nego ruska braća. Brine me da ovo nije kraj ovih terorističkih aktivnosti na teritoriji Ruske Federacije. Plašim se da će biti sve gori i gori i odnositi sve više života. Suludo je što neko još uvek gaji nade da će pokoriti Rusiju - kaže Ivanović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17