• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2024

10:30

Žele da jure Vučića po ulici! Novo divljanje opozicije (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Žele da jure Vučića po ulici! Novo divljanje opozicije (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info jutru, o napadima prozapadne opozicije na vlast i državu, govorila je Milica Đurđević Stamenskovski, ministarka za brigu o porodici.

Milica Đurđević Stamenkovski, ministarka za brigu o porodici, kaže da delovanja opozicije podsećaju na ustaško delovanje i ekstremizam.

- Bakić nije jedini koji nudi ono što se ne uklapa sa njegovim akademskim stavom. Bakić ima ekstremizam i potrebu da vrati to na ulice. Plivanje tela u Savi, podseća na ustaško delovanje, a upravo to poziva Bakić. Opozicija se navodno bori protiv nasilja, ali je sve to bila laž. Građani ne daju toj ekipi da zaposne državu, a zbog toga iskazuju nezadovoljstvo i prete svima - rekla je Stamenkovski.

Foto: Masha Bandjur

Milica Đurđević Stamenkovskiđ

 

Ministarka dodaje i da je na meti opozicije i porodica i Republika Srpska.

- Naše ministarstvo se našlo na meti jednog od opozicionara. Sverspski sabor i sastanci posle njega su bili ključni za Srbiju i Republiku Srpsku. Projekti očekuju decu u RS u narednom periodu. Onaj za koga je Republika Srpska strana država, za njega je to strana država, ali i Srbija. Naša ustavna obaveza je da brinemo o Republici Srpskoj. Postavlja se pitanje ko je stvorio Bakića i ostale, ako je porodica mit za njih - zaključila je Stamenkovski.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić postaje počasni građanin Prijepolja! Predsednik zbog velikih zasluga koje je učinio za opštinu na Limu dobija laskavo priznanje
Politika

Vučić postaje počasni građanin Prijepolja! Predsednik zbog velikih zasluga koje je učinio za opštinu na Limu dobija laskavo priznanje

Zbog brojnih investicija koje je omogućio da se realizuju u Prijepolju, predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, predložen je za priznanje „Počasni građanin” opštine Prijepolje. Ovo prestižno priznanje do sada su dobili nekadašnji gradonačelnik švajcarske opštine Kenic, Anri Huber, 2019. godine i ministarka zaštite životne sredine, Irena Vujović, 2021. godine.

28.06.2024

10:50

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane
Recepti

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane

Napraviti osvežavajući sok od nane kod kuće je veoma jednostavno i idealno za vrele letnje dane. Nana, sa svojim karakterističnim osvežavajućim ukusom, može učiniti svaki napitak posebnim. Ovaj domaći sok ne samo da je zdraviji, jer možete kontrolisati količinu šećera, već je i ekonomičan.

28.06.2024

06:21

Džet set

Srbija