• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2024

12:46

Treći svetski rat počeo, ali u studiju! Gosti uleteli u žučnu raspravu oko Putina i Rusije! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Treći svetski rat počeo, ali u studiju! Gosti uleteli u žučnu raspravu oko Putina i Rusije! (VIDEO)

Podeli vest

Darko Obradović iz Centra za strateške analize i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke, govorili su o terorističkom napadu u Rusiji.

Darko Obradović iz Centra za strateške analize tvrdi da Rusija ima problem sa radikalizmom.

- Kada se desio napad na "Krokus siti hol" rekao sam da Rusija ima problem sa radikalizmom. To će postati ruska svakodnevica. Napadači su bili vrlo dobro trenirani i sve ukazuje da je dagestanska policija tu učestvovala, jer su dvojica sinovi načelnika policije u Dagestanu. Ne znamo koji je bio povod za napad - rekao je Obradović.

Foto: Masha Bandjur

Nebojša Obrkežev i Darko Obradović

 

Za razliku od njega, Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke, kaže da teroristički napadi biće sve češća pojava ne samo u Rusiji, već i u celom svetu.

- Koji je tačan razlog napada, ne zna se. Nem arazloga da napadate pravoslavnu crkvu i sinagogu. U razvijenim zapadnim zemljama se masakri dešavaju mnogo češće. Teroristički napadi biće sve češća pojava ne samo u Rusiji, već i u celom svetu. Imate novac za motiv nekada, a nekad ideologiju - kazao je Obrknežev.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane
Recepti

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane

Napraviti osvežavajući sok od nane kod kuće je veoma jednostavno i idealno za vrele letnje dane. Nana, sa svojim karakterističnim osvežavajućim ukusom, može učiniti svaki napitak posebnim. Ovaj domaći sok ne samo da je zdraviji, jer možete kontrolisati količinu šećera, već je i ekonomičan.

28.06.2024

06:21

Džet set

Srbija