• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2024

12:36

Ko ne zna za strah, taj ide napred! Đurovski: Piksijeva taktika je previše ofanzivna, treba nam Milinković Savić protiv Danske! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Ko ne zna za strah, taj ide napred! Đurovski: Piksijeva taktika je previše ofanzivna, treba nam Milinković Savić protiv Danske! (VIDEO)

Podeli vest

O Evropskom prvenstvu, aktuelnim događajima sa ovog takmičenja, ali i o današnjoj utakmici Srbija-Danska od koje će zavisiti prolazak naše reprezentacije u dalju fazu, govorio je bivši fudbaler i trener Boško Đurovski i Dragoslav Stepanović, bivši fudbaler.

Dragoslav Stepanović, bivši fudbaler, ističe da kad se Srbin zainati, teško može neko da ga pobedi i da tako treba da se pristupi utakmici protiv Danske. 

- Danas smo svi potrebni reprezentaciji. Vučić se borio u UN protiv celog sveta, a mi moramo tako da se borimo, jer smatram da i Piksi ima taj gen pobede. Kad se Srbin zainati, teško može neko da nas pobedi. Na ovakvim utakmicama se rađaju šampioni. Morali smo da napadnemo Engleze u prvom poluvremenu. Na kraju krajeva odlučuje se sve na terenu, ja sam uvek gurao svoj najbolji i najuigraniji tim - rekao je Stepanović.

Bivši fudbaler i trener Boško Đurovski, kaže da svi imaju pravo da komentarišu reprezentaciju, ali ti da negativni komentari utiču na igrače.

- Ko ne zna za strah, taj ide napred. Fudbal je javna stvar i pitanje cele nacije i imamo pravo svi da komentarišemo i to je tako. Smatram da ne remeti sve igrače to, ali pojedince dotiču negativni komentari. Mislim da ambijent može da poremeti, posebno mladog igrača i to u eri društvenih mreža. Neka Piksi gurne u vatru i mlade igrače - rekao je Đurovski.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Boško Đurovski

 

On dodaje i da je Piksijeva taktika ultra-ofanzivna, ali i smatra da protiv Danske treba da igra Milinković-Savić.

- Smatram da je ovaj Piksijev stil ultra-ofanzivan. Krila su nam na strani i oni su ofanzifni. Golovi koje smo primali su u prostorima u kojima trebaju da budu krila uslovno rečeno. Kritikovao sam taktički segment. Moramo da pokažemo karakter i mi prvi da napadnemo. Mladi igrači će igratir pre Sergeja Milinkovića-Savića, ali bih u ovoj utakmici igrao na iskustvo i na Gudelja i Savića - zaključio je Đurovski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija