• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2024

13:05

Amerika samo što nije objavila rat Rusiji! Napad na Krim uvod u nuklearni rat? (VIDEO)

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Amerika samo što nije objavila rat Rusiji! Napad na Krim uvod u nuklearni rat? (VIDEO)

Podeli vest

Teroristički napadi u Sevastopolju, Derbentu i Mahačkali, izvedeni tokom jednog od najvažnijih hrišćanskih praznika, izazvali su šok širom Rusije. Odnosi Zapada i Putina zategnuti. O tome je govorio gost Nebojša Malić, novinar.

Nebojša Malić, novinar, kaže da Amerikanci potpomažu ukrajinsko delovanje po teritoriji Rusije, jer su defakto proglasili rat toj zemlji.

- Amerika je morala da osudi terorističke napade u Rusiji i napade na plaži u Sevastopolju. Amerikanci su od početka rata davali koordinate ruskih štabova, a to su priče za malu decu, njima je cilj gađati i civile. Amerikanci ne uzvraćaju oštra upozorenja Kremlja. U Stejt Deparmentu sede jako glupi i primitivni ljudi. Rusi nisu uzvratili Amerikancima, jer nisu impulsivni. Amerikanci su defakto proglasili rat Rusiji, koji vrlo lako može da preraste u nuklearni rat - rekao je Malić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nebojša Malić

 

On je dodao i da ovo je rat Rusije i kolektivnog Zapada koji podriva Rusiju iznutra. 

- Jaki teroristički napadi su se desili u Dagestanu, iako su lokalne vlasti lojalne Rusiji, Putin kaže da strane službe podrivaju Rusku Federaciju. Sukob u Ukrajini je samo jedno od ratišta, mnoge stvari se dešavaju u ratu Rusije i kolektivnog Zapada. Rat treba zaustaviti, ali ne znam da li je to moguće. Kenedi i Tramp je pitanje koliko imaju šanse za mesto predsednika - zaključio je Malić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija