• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2024

09:59

Autošovinistička opozicija opet bije po Srbiji! Jorgić: Ako je Turčin krvav do lakata, poturica mora do ramena! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Autošovinistička opozicija opet bije po Srbiji! Jorgić: Ako je Turčin krvav do lakata, poturica mora do ramena! (VIDEO)

Podeli vest

Delovi autošovinističke opozicije napadaju državu Srbiju, svesrpsku deklaraciju i predsednika Vučića. To komentarišu gosti Info jutra Andrija Jorgić, direktor "Borbe" i Marko Petrović Jedinstvena rusko-srpska partija.

Andrija Jorgić, direktor "Borbe" ističe da delovi opozicije sprovode autošovinizam i opstruiraju ujedinjenje Srbije i Republike Srpske.

- Ako to rade za novac to je u redu, ali ako oni rade to zbog ubeđenja, onda ste za lečenje. Žele da prikažu sebe kao neki faktor u svetu, a ustvari samo sprovode autošovinizam. Ljudima je muka više od istih imena kao što su Čanak i ostali. Oni ne žele da se ujedinimo sa Republikom Srpskom. Što ne okupe oni svoje iz Sarajeva i Zagreba da pričaju o srpskim žrtvama, Čanak se bori za nezavisnost tzv. Kosova. Ako je Turčin krvav do lakata, poturica mora do ramena - rekao je Jorgić.

Foto: Masha Bandjur

Andrija Jorgić

 

Marko Petrović Jedinstvena rusko-srpska partija, kaže da Nenad Čanak konstantno vodi antisrpsku politiku.

- Jedan deo opozicije sprovodi antisrpsku politiku, a to su Čanak i oni pod Đilasom. Mi smo jako jedinstveni i u ovim teškom vremenima. Čankova matrica se nastavlja i nakon raspada Jugoslavije, a sada želi da pravi od autonomnih pokrajina države. Ne smemo da dozvolimo da nam se mešaju strane agenture u Srbiji - kazao je Petrović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!
Politika

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!

Dana 15.07.2024. u 17.55 časova, Krstić Vidan OKP PU Valjevo podneo je službenu belešku podvodom objave na društvenoj mreži "Facebook", gde je dana 15.07.2024. godine advokat Branko Ivković iz Valjeva na svom profilu objavio vest "Tanjuga" pod nazivom "Vučić: Rudnik litijuma kod Loznice najranije za četiri godine, ako EU garantuje zaštitu okolinu", uz pogrdan komentar.

16.07.2024

10:26

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52