• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2024

08:59

U regionu se bruji o Srebrenici, a srpske žrtve su tabu tema! Krstić: Bećirović priča laži i besmislice! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

U regionu se bruji o Srebrenici, a srpske žrtve su tabu tema! Krstić: Bećirović priča laži i besmislice! (VIDEO)

Podeli vest

Bez trunke srama i obzira, političari iz regiona, kao i njihovi mediji, udaraju na Srbiju i srpske žrtve tokom devedesetih godina. Gost novog Info jutra, Nebojša Krstić, medijski stručnjak, govorio je upravo o tim napadima.

Nebojša Krstić, medijski stručnjak, ističe da  za razliku od Srebrenice o kojoj se bruji na sva zvona, stradanje srpskih civila je tabu tema i o tome se ne govori.

- Događaji oko Srebrenice su se dešavali oko Božića i tada su bili najstrašniji. Pokolj u Kravicama je odneo živote žena i dece. Nijedan predstavnik bošnjačkih političara i stranih predstavnika nije došao da oda počast žrtvama. Za razliku od Srebrenice o kojoj se bruji na sva zvona, stradanje srpskih civila je tabu tema i o tome se ne govori. Prethodne vlasti su se trudile da ne guraju prst u oko međunarodnoj zajednici, a za to vreme ovi drugi su multiplikovali zločine - rekao je Krstić.

Foto: Tanja Andric

Nebojša Krstić

 

Naš sagovornik dodaje i da postoji pokušaj nametanja kolektivne krivice Srbima, kao i to da Bećirović govori besmislice o Srbiji i našem narodu.

- Stalno su Srbi i srpske teritorije na udaru. Pokušavaju da obmane javnost da su Srbi kolektivno krivi. Neki nezavisni mediji, kažu da nije to kolektivna krivica, već kolektivna odgovornost, kolektivna odgovornost ne postoji. Uvek nas napadaju na velike praznike, kao što je Uskrs 6. aprila 1941. godine. Bećirović je za kratko vreme izgovorio ogromnu količinu laži i budalaština. Niko od zvaničnika nije pomenuo da nam je cilj Velika Srbija, čak i u vreme Tadića, a pre toga Miloševića - kazao je Krstić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52