• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2024

10:44

Upitan Bajdenov opstanak u trci za predsednika! Cure informacije iz Bele kuće, tajne službe menjaju plan (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Upitan Bajdenov opstanak u trci za predsednika! Cure informacije iz Bele kuće, tajne službe menjaju plan (VIDEO)

Podeli vest

O predstojećim izborima u Americi, kao i o aktuelnim kandidatima za predsednika, govorili su gosti Vikend Info jutra, Ivan Miletić, stručnjak za odbranu i bezbednost i Nebojša Malić, novinar.

Ivan Miletić, stručnjak za odbranu i bezbednost, ističe da je Demokratska stranka shvatila koliki će Bajden biti problem na izborima, zbog svojih gafova.

- Predsednik Bajden pravi mnoge gafove i postoji zabrinutost u demokratskoj stranci. Videćemo da li će ostati među demokratama. PR mašinerija Demokratske stranke je shvatila koliki će Bajden biti problem na izborima. Ko god da pobedi imaće pravo na crveno dugme i nuklearne glave, ali i budući predsednik će imati svakako uticaj na našu zemlju, jer je SAD velika sila - rekao je Miletić.

Foto: Pedja Milosavljević

Nebojša Malić i Ivan Miletić

 

Nebojša Malić, novinar, navodi da postoji mogućnost da Bajden bude zamenjen za drugog kandidata.

- Na Vidovdan su svi u SAD progledali nakon debate Trampa i Bajdena. Bilo bi lakše da gledamo gafove koje nije napravio Bajden. Već su napravili "mim" gde Bajden oslovljava Zelenskog sa "predsednik Putin". CNN je otkrio nove informacije, jer Bela Kuća "curi" kao sito. Sve je režirano kao holivudska predstava. Pre 2020. godine sve smo mogli da predvidimo, a sada ne znamo koja tajna služba stoji iza svega. Podesili su procedure da mogu da zamene Bajdena za drugog kandidata - objasnio je Malić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Tramp će zbog "senilnog" Bajdena uzeti sve - Belu kuću, Kongres, Senat i Vrhovni sud! Demokrate u panici, čeka ih horor!
Svakom prema zaslugama

Tramp će zbog "senilnog" Bajdena uzeti sve - Belu kuću, Kongres, Senat i Vrhovni sud! Demokrate u panici, čeka ih horor!

Demokratska stranka je trenutno paralizovana. Zna da joj se s leđa približava velika opasnost koja će ugroziti stabilnost same partije i da sledi neizbežnan strmoglavi pad. Trenutno se čini kao da su se politički stratezi Demokratske stranke u više nego očiglednoj panici opredelili za taktiku „ostanimo zakopani i zarimo glavu u pesak".

11.07.2024

21:20

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52