• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2024

15:43

"Nosio sam iste čarape tri dana" Ministar Vesić bez dlake na jeziku na Informer TV! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

"Nosio sam iste čarape tri dana" Ministar Vesić bez dlake na jeziku na Informer TV! (VIDEO)

Podeli vest

Pored toga što je pokazao svoje umeće okretanja palačinki u emisiji Vikend info jutro, ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić je u našem studiju zaigrao i popularni Tik Tok izazov "Nikada nisam, nikada nisam"

Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić, odgovarao je na urnebesna pitanja.

Jedno od prvih pitanja koje je postavila naša voditeljka Lidija Makragić bilo je "Nikada nisam, nikada nisam išao na depilaciju", a na to je ministar pokazao tablicu na kojoj je pisalo "Jesam".

Naredno pitanje naše voditeljke za našeg glavnog urednika, ali i Gorana Vesića bilo je da li je neko od njih pretraživao devojci telefon, na šta je ministar Vesić odgovorio:

- Nikada nisam dirao ničiji drugi telefon, nikada - kazao je Vesić.

Foto: Pedja Milosavljević

Goran Vesić i Dragan J. Vučićević

 

Naredno pitanje bilo je da li je neko od njih dvojice ogovarao predsednika Vučića, a na to se naš glavni urednik nasmejao i pokazao tablu "Jesam", a njegovo obrazloženje bilo je:

- Jesam, ljudi koji ga ne poznaju kažu ovakav je onakav je, a ja ga znam 30 i kusur godina, objašnjavam uvek ko je on zapravo - objasnio je Vučićević, a na to se nadovezao ministar i rekao:

- Mi ga znamo preko 30 godina i imamo tu privilegiju da otvorenije pričamo sa njim, ali naravno da se trudimo da demantujemo gluposti na svakom mestu - istakao je Vesić.

Foto: Pedja Milosavljević

Goran Vesić

 

- Nikada nisam plakao ni pred kim, sve držim u sebi - kazao je ministar na pitanje da li je plakao ispred nekoga.

Na urnebesno pitanje naše voditeljke, da li su naš glavni urednik i ministar nosili čarape tri dana, Vučićević je odmah podigao tablu i priznao da jeste, dok je ministar u prvi mah negirao, ali se setio vremena u služenju vojnog roka.

- Izvinjavam se, jesam, jeste nosio sam čarape 3 dana u vojsci, podsetio me Vučko. Ja sam završio vojni rok sa 23 košulje, jer sam menjao košulje za hranu, kupanje je bilo jednom nedeljno - rekao je kroz smeh Vesić.

- Moj pokojni otac je bio oficir i zato sam naučio da peglam - odgovorio je ministar Goran Vesić, na pitanje da li je nekad peglao.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52