• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2024

12:52

Pokušaj Trampovog ubistva je izveden u organizaciji "duboke države"! Orban i dalje u životnoj opasnosti, hoće da ga uklone! (VIDEO)

Maša Banđur

Live TV

Pokušaj Trampovog ubistva je izveden u organizaciji "duboke države"! Orban i dalje u životnoj opasnosti, hoće da ga uklone! (VIDEO)

Podeli vest

Direktor centra za antiterorizam Vojislav Milošević i bivši obaveštajac Karlo Dulović, govorili su u "Info jutru" na Informer TV o atentatima na poznate političke figure.

Milošević kaže da je atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa pripremljen u režiji "duboke države".

- Brat Džona Kenedija, Robert Kenedi ubijen je na jednom skupu u Los Anđelesu, takođe su pokušali da ubiju Teodora Ruzvelta i to dva puta. Pokušaj atentata na Trampa je jako dobro organizovan od strane "duboke države", dobro osmišljen atentat. Ako vidi i sliku da su snajperisti dobro videli momka koji puca, pa su ga upucali tek nakon što je on prvi pucao - izjavio je Milošević.

Foto: Masha Bandjur

Karlo Dulovac

Dulović upozorio je šta bi moglo da se dogodi svetskim državnicima.

- Kod tih atentata imamo dobro organizovane, ali i one gde ljudi prežive. Duboka država je pod kontrolom obaveštajnih službi. Imao sam informacije i upozorio sam da bi moglo doći do atentata na Orbana. Orban je i dalje u životnoj opasnosti, žele da ga uklone. Evropa mora da se militarizuje i da ide na Rusiju. Moraju sve neposlušne državnike da uklone sa scene. Uvek je spoljni faktor jako bitan kod atentata. Mnoga druga ubistva nikada neće biti razjašnjena - istakao je između ostalog tokom medijskog istupanja. 

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija