• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2024

08:48

Srpska dijaspora voli Informer! Direktor "Telekoma" saopštio sjajne vesti za našu televiziju! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Srpska dijaspora voli Informer! Direktor "Telekoma" saopštio sjajne vesti za našu televiziju! (VIDEO)

Podeli vest

Vladimir Lučić, direktor "Telekoma", govorio je u novom Vikend info jutru o uspehu te kompanije, ali i gledanosti naše televizije.

Vladimir Lučić, direktor "Telekoma", kaže da je Informer izuzetno gledan u srpskoj dijaspori, ali i ističe da je napredak "telekoma" neminovan.

- Najbolji smo u regionu, poslednjih godina smo preuzeli prvo mesto od hrvatskog "Telekoma". Otvorili smo nova tržišta u svetu koja vrede pola milijarde evra. Dijaspora je naš cilj, ali i mnoge zemlje donose odličan profit. Vaša televizija je izuzetno gledana u dijaspori, a korisnici će preko nas moći da besplatno zovu Srbiju, ali i da gledaju Informer - rekao je Lučić.

Foto: Pedja Milosavljević

Vladimir Lučić

Prema rečima direktora "Telekoma", prihodi te kompanije će biti vrlo visoki, ali i da upravo zbog toga dolaze najbolji stručnjaci u tu firmu, pa čak i iz konkurentnog kartela "SBB".

- Pre 6 godina je ovde vladao kartel iz "SBB", a svi su napadali "Telekom". Niko nije gledao MTS televiziju, a sada smo prvi. U sledećih 10 godina ćemo samo da rastemo. Za 500 miliona više prihodujemo nego ranije u Srbiji. Ljudima iz regiona smo zanimljivi, jer imamo sve kanale. Uspeli smo u poslednjih šest godina i da podignemo plate zaposlenima, dolaze nam najbolji stručnjaci, čak i iz konkurencije. Šolakovi mediji konstantno napadaju nas i svi oni iz opozicije, svaki dan - kazao je Lučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

HIT! Bivši ministar DSS za svoje postupke i Rio Tinto okrivio Komunističku partiju, vratio se u 1945, pa potvrdio: Rudarstvo nam treba, od toga živi 40.000 ljudi
Politika

HIT! Bivši ministar DSS za svoje postupke i Rio Tinto okrivio Komunističku partiju, vratio se u 1945, pa potvrdio: Rudarstvo nam treba, od toga živi 40.000 ljudi

Nekadašnji ministar nauke i zaštite životne sredine i rudarstva i energetike iz redova Demokratske stranke Srbije (DSS) u periodu od 2004. do 2008. godine Aleksandar Popović pokušao je da na krajne apsurdan način spere krivicu sa sebe i bivše vlasti, čiji je deo bio kada su doveli Rio Tinto u zemlju.

20.07.2024

10:12

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta
Kultura

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta

Posle julske pauze, Beogradsko dramsko pozorište će sa svojim hit predstavama Čovek slon, Budućnost, Laž i Švejk tokom avgusta gostovati na svim većim festivalima u regionu, dok će na Letnjoj sceni - BDP Millennium team Areni u okviru projekta Novi glasovi biti izvedene premijere dve predstave: Rake (24.8) i Kavez za ptice (30.8).

19.07.2024

12:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija