• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2024

10:25

"Ako ova vlast padne, raskopaće celu Srbiju"! Opozicija bezuspešno traži Vučićevu Ahilovu petu! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

"Ako ova vlast padne, raskopaće celu Srbiju"! Opozicija bezuspešno traži Vučićevu Ahilovu petu! (VIDEO)

Podeli vest

O napadima na predsednika Vučića, govorio je gost, Dragoslav Bokan iz Instituta za nacionalnu strategiju.

Dragoslav Bokan ističe da je predsednik napadnut sa svih strana, opozicija traži njegovu Ahilovu petu.

- Terorizam je sve prisutniji i priča o toj temi je neizbežna. Politika je duboko uvrežena sa tim. Orkestracija terorizma je često u nizu, jedan napad često povlači i drugi. Predsednik je napadnut sa svih strana, oni traže njegovu Ahilovu petu. Udarali su na sve članove porodice, a najgore je kada su udarili na decu. Deca se uvode u to da ih neko mrzi - rekao je Bokan.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dragoslav Bokan

 

Naš sagovornik dodaje i da pojedinci žele da izazovu mržnju i nanesu bol i propastm, kao i da će Srbija biti na udaru ako padne Vučićeva vlast.

- Aleksandru Vučiću preti mnogo ljudi, ali ga oni napadaju samo virtuelno. Predsednika pretvaraju u pacova i zmiju. Kod nas je sve đonom i u niskom startu. Oni žele mržnju i izazivaju mržnju i reakcije. Naneli su bol, propast i mržnju. Njihov cilj je da padnemo na kolena. "Majke Srebrenice" ne priznaju suze srpskih majki, niti malu decu su stradala, a srpskog su porekla. Lako je ljudima koji su potpisali da je tzv. Kosovo nezavisno. Ako padne vlast Vučića, Vučevića i Brnabićke, razrovariće celu Srbiju kopaće se sve - kazao je Bokan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta
Kultura

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta

Posle julske pauze, Beogradsko dramsko pozorište će sa svojim hit predstavama Čovek slon, Budućnost, Laž i Švejk tokom avgusta gostovati na svim većim festivalima u regionu, dok će na Letnjoj sceni - BDP Millennium team Areni u okviru projekta Novi glasovi biti izvedene premijere dve predstave: Rake (24.8) i Kavez za ptice (30.8).

19.07.2024

12:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija