• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2024

12:57

NATO gubi sve konce u rukama! Ukrajina pred žestokim porazom, Zapad pokušava da uvuče još zemalja u sukob! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

NATO gubi sve konce u rukama! Ukrajina pred žestokim porazom, Zapad pokušava da uvuče još zemalja u sukob! (VIDEO)

Podeli vest

Prof. dr Velibor Stević, pukovnik, bio je gost Info jutra i upravo u našoj emisiji analizirao je specijalnu operaciju u Ukrajini, ali i napore Zapada da izazove rat sa Rusijom.

Prof. dr Velibor Stević, pukovnik, ističe da NATO i Ukrajina gube na ratištu, ali i da je užasno što se NATO umešao i pokrenuo rat.

- NATO i Ukrajina su izgubili rat na ukrajinskom ratištu, a ruska vojska se neće povlačiti već će ostati na svojoj teritoriji. Žalosno je što je NATO pokrenuo sve ovo 2014. godine i uništio slavan ukrajinski narod. Preko 50 država ratuje za NATO protiv Rusije. NATO uvek mora da se meša i da napadne Rusiju, pa samo SAD ima preko 800 baza po svetu - rekao je Stević.

Foto: Masha Bandjur

Velibor Stević

 

Pukovnik dodaje i da NATO želi da uvuče još država u sukob sa Rusijom.

- NATO želi da dopremi nove avione Ukrajini, ali nijedna država ne želi da bude na meti Rusije, jer po međunarodnom pravu Rusija ima pravo da gađa zemlju iz koje poleću avioni. NATO želi da uvuče još zemalja u sukob, na primer Poljsku, a to bi bio otvoren sukob sa NATO paktom - zaključio je on.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srpska kuća u ritmu džeza
Društvo

Srpska kuća u ritmu džeza

U utorak, 30. jula, Srpska kuća će biti domaćin jednom od najuspešnijih srpskih džez pijanista i kompozitora, Vladimiru Maričiću.

29.07.2024

14:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija