• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2024

08:50

Otvaraju se vrata pakla! Ako se povuku pripadnici KFOR-a sa mosta na Ibru, to je znak direktne podrške Kurtiju!

Peđa Milosavljević

Live TV

Otvaraju se vrata pakla! Ako se povuku pripadnici KFOR-a sa mosta na Ibru, to je znak direktne podrške Kurtiju!

Podeli vest

Srbi na KiM jedinstveni u tome da ne dozvole otvaranje mosta na Ibru. Zašto se on otvara i da li je cilj etničko čišćenje našeg naroda, na ta pitanja nam je odgovorio gost Miloš Terzić pomoćnik direktora za KiM.

Miloš Terzić pomoćnik direktora za KiM, ističe da ukoliko dođe do povlačenja KFOR-a sa mosta na Ibru, u tom slučaju Kurtija podržava međunarodna zajednica.

- Most simbolizuje opstanak srpskog naroda na KiM. Po Rezoluciji 1244 moraju da se sprovedu sve tačke iz tog sporazuma. Moraju da se zaštite Srbi, nemamo poverenja u međunarodne institucije. Ako se povuku pripadnici KFOR-a sa mosta, onda ga potpuno podržavaju ljudi iz međunarodne zajednice - rekao je Terzić.

Foto: Tanja Andric

Miloš Terzić

 

Prema njegovim rečima Aljbin Kurti želi da izazove rat na KiM pre izbora u Americi i da uvuče Srbiju u sukob sa NATO.

- Mi želimo mir i da možemo da pružimo našim građanima sve. Nakon 10. juna 1999. godine preko 50.000 pripadnika KFORA do zuba naoružanih nije želelo da zaštiti Srbe. Ako se nešto desi u regionu, to će biti direktna podrška i prećutna podrška Aljbinu Kurtiju. Želi da izazove rat na KiM pre izbora u Americi i da uvuče Srbiju u sukob sa NATO - kazao je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija