• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2024

09:24

Svim pevačima koji veličaju zločine nad Srbima zabraniti ulaz! Bebek smatra da svaki Hrvat treba da slavi "Oluju"! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Svim pevačima koji veličaju zločine nad Srbima zabraniti ulaz! Bebek smatra da svaki Hrvat treba da slavi "Oluju"! (VIDEO)

Podeli vest

Bojan Borovčanin udruženje građana NIT i Dejan Lazović, Zli, pevač , razgovarali su u Info jutru o Željku Bebeku koji podržava ustaštvo i mogućoj zabrani njegovog koncerta u Beogradu.

Bojan Borovčanin udruženje građana NIT, ističe da Srbi ne smeju da zaborave zločine, ali i omladina da se poduči o stavovima nekih pevača.

- Postoje neki pevači koji imaju granice i moral i stav, a neki nemaju stav i dozvoljavaju da im lepe novčanice po licu. Problem je u nama i našem mentalitetu, brzo prelazimo preko svega i zaboravljamo. Mi moramo da vaspitamo, edukujemo i obrazujemo omladinu - kazao je Borovčanin.

Foto: Pedja Milosavljević

Dejan Lazović i Bojan Borovčanin

 

Dejan Lazović, Zli, pevač, navodi da je Bebek izjavio da svaki Hrvat treba da slavi zločinačku akciju "Oluja".

- Citiraću Željka Bebeka iz 2012. godine, "Oluja" treba da se slavi i to treba svaki Hrvat da radi". Još od te godine on je poznat kao ljubitelj novca. On ne treba da peva, pa šta je sledeće, da dovedemo Tompsona. Nema ko nije pljuvao po ovoj zemlji, a nastupao je ovde, kao što je Severina nastupala u Guči - rekao je pevač.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić saopštio rezultate povodom sto dana u njegovom resoru: Insfrastrukturni projekti ne staju, realizuju se jedan za drugim!
Politika

Vesić saopštio rezultate povodom sto dana u njegovom resoru: Insfrastrukturni projekti ne staju, realizuju se jedan za drugim!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je Ministarstvo na čijem je čelu dalo veliki doprinos uspesima vlade u prvih 100 dana rada, ističući među najvažnijim koracima - početak izgradnje železničke obilaznice oko Niša, rekonstrukciju niškog aerodroma, kupovinu pet novih kineskih vozova Soko, rekordne rezultate Er Srbije.

08.08.2024

10:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija