• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2024

12:35

Tajkunski mediji pozivaju na građanski rat! Strane službe pripremile plan državnog udara i ubistva Vučića!

Pedja Milosavljević

Live TV

Tajkunski mediji pozivaju na građanski rat! Strane službe pripremile plan državnog udara i ubistva Vučića!

Podeli vest

O protestima opozicije koji se danas održavaju u Beogradu, ali i ciljevima tog skupa, govorili su gosti Info jutra, narodni poslanik Nebojša Bakarec i Boža Spasić, bivši pripadnik DB.

Boža Spasić, bivši načelnik DB, navodi da Zapad ima projekat protiv Srbije i da finansira opoziciju da pravi haos u zemlji i izazove državni udar.

- Ovo su već viđene stvari gde zapadne službe i raznorazni ološi finansiraju opoziciju da pravi haos. Strane službe su se udružile i sa Zapada i regiona, imaju svako svoje zaduženje, neko okuplja opoziciju, neko pravi terorističke bande. Obaveštajne službe su uložile mnogo novca u ovaj projekat. Agentima stranih službi kao što su Milivojević je dat zadatak da preko zaštite životne sredine ugroze vlast. Imaju spremljene šatore, zapaljiva sredstva i celu logistiku i operativnu grupu i cilj im je državni udar - tvrdio je Spasić.

Narodni poslanik Nebojša Bakarec ističe da tajkunski mediji učestvuju u organizaciji protesta, ali i da su se udružili neonacisti i ekstremni levičari.

- Tajkunski mediji pozivaju da se dođe na skup, što znači da su oni organizatori i pripremaju narod za građanski rat. Pozivaju da se nose šatori, motke, maske. Neonacističke i neofašističke organizacije su jedni od organizatora skupa, a podržavaju ekstremne levičare što nema logike. Biljana Avramović je besposličarka i propala glumica. Dragana Đorđević je već nekoliko puta lagala o sumpornoj kiselini, a Zlatko Kokanović je čovek sa sekirom, eto to su članovi tih ekstremnih levičara. Rusija nam je dostavila to da se priprema rušenje države i ubistvo Vučića - rekao je Bakarec.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Potpredsednik Vlade RS Vulin: Opozicija želi scenario Majdana u Srbiji
Politika

Potpredsednik Vlade RS Vulin: Opozicija želi scenario Majdana u Srbiji

"Moskva nas je upozorila na pripremu državnog udara. Nema razloga za strah, mi imamo čvrstu i snažnu državu i predsednik Vučić nije Janukovič, on nema nameru da beži i prepusti siledžijama vlast, ali imamo razloga da budemo oprezni i vrlo ozbiljni", izjavio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin u jutarnjem programu televizije Prava upitan da prokomentariše informaciju da su nas ruske službe obavestile da se pripremaju masovni neredi u pokušaju državnog prevrata i likvidacija predsednika i najvišeg rukovodstva.

10.08.2024

14:16

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23