• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2024

13:08

Tajkunski mogul zloupotrebljava narod! Šolakove trovačnice huškaju građane, a onda ih pljačkaju!

Maša Banđur

Live TV

Tajkunski mogul zloupotrebljava narod! Šolakove trovačnice huškaju građane, a onda ih pljačkaju!

Podeli vest

Vlasnik tajkunskih medija, Dragan Šolak, sa porodicom pratio je vaterpolo utakmicu Srbija-Hrvatska i to iz hrvatske lože. O tome, ali i protestima govorili su gosti Marko Petrović, iz Jedinstvene srpsko-ruske partije i prof. dr Zoran Milosavljević Insititut političkih nauka.

Marko Petrović, iz Jedinstvene srpsko-ruske partije, kaže da opozicija želi da zloupotrebi ljude da bi se izazvali neredi i krvoproliće.

- Šolak je vlasnik dve najveće trovačnice N1 i Nova S i nije me začudilo što je sedeo u loži utakmice Hrvatske. Pripremio se ozbiljan novac da se svaki skup upotrebi kao njihov i konstantno se zloupotrebljavaju ljudi. Njihov krajni cilj je izazivanje nereda i krvoproliće po beogradskim ulicama. Da su se ovi protesti desili pre 2012. godine ne bi ni imali šta da blokiraju, kao sad što su blokirali železnicu i saobraćaj - rekao je Petrović.

Foto: Masha Bandjur

Zoran Milosavljević i Marko Petrović

 

Prof. dr Zoran Milosavljević Insititut političkih nauka, ističe da narod ne treba da bude uvučen zarad nečijih interesa i nečije lože, kao što to radi Dragan Šolak. 

- Jasno je da protesti nemaju veze sa litijumom, a litijumom treba da se bave stručnjaci. Svi oni koji su u ložama i bave se eko protestima, oni žive od toga. Narod ne treba da bude uvučen zarad nečijih interesa i nečije lože. On ima interese i stekao je ogromno bogatstvo. Oni žele medijski mrak i njihov sistem medija, a svi drugi da se uklone. Da je došlo do nekog drastičnijeg reagovanja službi oni bi to iskoristili. Šolak nije tek tako dobio počast u loži, on radi zajedno sa njima - kazao je Milosavljević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23