• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2024

12:52

Muškarci više vole drugu suprugu i prvo dete? Konačno otkriven odgovor na pitanje koje kopka sve žene! (VIDEO)

Informer

Live TV

Muškarci više vole drugu suprugu i prvo dete? Konačno otkriven odgovor na pitanje koje kopka sve žene! (VIDEO)

Podeli vest

Da li se voli naviše drugi partner i prvo dete? Na to su nam odgovorili Milan Popović, advokat, Ivan Marinković, rijaliti učesnik i Sandra Bjelac, psihoterapuet.

Ivan Marinković, rijaliti učesnik, navodi da se deca podjednako vole, ali i da je svojom izjavom hteo da podrži svoju drugu ženu.

- Druga žena se više voli, ali i prvo dete. Ova moja rečenica možda i nema smisla, ali sam ja možda podržao u tom trenutku nekoga ko mi je jako bitan. Svaka rupa nađe zakrpu, mi nalazimo partnera po sopstvenom ukusu. Ne mogu nikad da volim više ćerku ili sina, volim ih podjednako, a drugu ženu sam hteo da izdignem svojom izjavom - rekao je Marinković.

Foto: Informer.rs/printscreen

Ivan Marinković i Milan Popović

 

Sandra Bjelac, psihoterapuet, ističe da u prvi brak ulazimo srcem i emocijama, a u drugi razumom i iskustvom.

- Vladeta Jerotić je rekao da roditelji najviše vole dete koje najviše liči na nas. Drugi partner se više voli od prvog, jer u prvi brak ulazimo srcem i emocijama, a u drugi razumom i iskustvom. Prvi brak je iz strasti i emocije, sa manje uključenog razuma. Mi pravimo izbor ljudi po svom referentnom osećaju - objasnila je Sandra Bjelac.

Foto: Informer.rs/printscreen

Sandra Bjelac

 

Milan Popović, advokat, kaže da retko dolazi do povlačenja razvoda, ali i otkriva da je tužba brža i sigurnija procedura za razvod braka.

- Retko dolazi do povlačenja razvoda braka. Dešavalo se i da sam razvodio jednog klijenta par puta. Ne postoje prednosti u razvodu braka, postoji sporazuman razvod, ali ukoliko se pokrene tužba, zbog procesa i brzine samog postupka, a i same promene odnosa između partnera. Nema pravila, podjednako pokreću razvod i muškarci i žene - kazao je Popović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

“Sonja Savić nije imala prava da sebi oduzme život, ljut sam na nju”! Petar Božović kroz suze govorio o svojim kolegama pa se dotakao i Vlaste Velisavljevića (VIDEO)
Kultura

“Sonja Savić nije imala prava da sebi oduzme život, ljut sam na nju”! Petar Božović kroz suze govorio o svojim kolegama pa se dotakao i Vlaste Velisavljevića (VIDEO)

Petar Božović je u okviru Jedinog pravog 48. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji bio gost promocije knjiga “Idemo dalje” autora Slobodana Stojanovića i “Mojih 500 glumaca” autora Zdravka Šotre na kojoj je govorio o zajedničkom radu sa najznačajnijim rediteljima, scenaristima ali i kolegama srpske kinematografije.

17.08.2024

07:15

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija