• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2024

09:56

Spisak postoji! Bakarec raskrinkao osobe koje dobijaju novac od SAD za rušenje Srbije! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Spisak postoji! Bakarec raskrinkao osobe koje dobijaju novac od SAD za rušenje Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Zašto Zapad pumpa novac u nevladine organizacije i opoziciju i koji je cilj toga? Na to nam je u Info jutru odgovorio Nebojša Bakarec, narodni poslanik.

Narodni poslanik Nebojša Bakarec, kaže da SAD preko ulaganja u NVO želi da destabilizuje Srbiju i zaustavi privredu.

- Zapad, pre svega Amerika, daju ogroman novac za NVO i medije, a cilj je promena režima. USAID finansira Ivana Bjelića, onog naoružanog što vodi deo opozicije, kao i onaj bradati veliki što radi za Dojče Vele. USAID želi da destabilizuje Srbiju i zaustavi privredu. CRTA je dobila milione evra, a onda je razdelila ostalim NVO. Antisrpske organizacije i mediji dobijaju godišnje 10 miliona dolara, a za 12 godina koliko je Vučić na vlasti dobili su 120 miliona dolara - rekao je Bakarec.

Foto: Pedja Milosavljević

Nebojša Bakarec

 

Bakarec dodaje i da Zapad podržava sve one koji žele da unište našu zemlju.

- Soroš je jedan od najvećih finansijera u SAD i funkcioniše preko njegove dve fondacije. Zapad je pragmatičan i kaže da finansiranjem ludaka pravi demokratiju u Srbiji. Amerikanci i njihove fondacije finansiraju Bjelića, Ristića i Ćutu. Podržavaju i plaćaju one koji žele da unište Srbiju. Pored njih ne smemo da zaboravimo ni Zvicera, Šolaka i Đilasa koji isto finansiraju rušenje Vučića. Prostom računicom se dolazi do cifre da su svi oni sa Zapadom uložili 700 miliona evra za rušenje Vučića - kazao je Bakarec.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbi su uvek bili jaki onoliko koliko su jedinstveni! Milićević sa Zogovićem i Kneževićem o položaju srpskog naroda u Crnoj Gori (FOTO)
Politika

Srbi su uvek bili jaki onoliko koliko su jedinstveni! Milićević sa Zogovićem i Kneževićem o položaju srpskog naroda u Crnoj Gori (FOTO)

Ministar bez portfelja zadužen sa koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević sastao se u Podgorici sa Milunom Zogovićem, potredsednikom Vlade Crne Gore za infrastukturu i lokalni razvoj, kao i sa Milanom Kneževićem, predsednikom Demokratske narodne partije, koji je i poslanik u Skupštini Crne Gore.

20.08.2024

11:52

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Bajden u suzama! Predao štafetu Kamali, a onda se obrušio na Trampa! (VIDEO)
Planeta

Bajden u suzama! Predao štafetu Kamali, a onda se obrušio na Trampa! (VIDEO)

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden obratio se učesnicima Demokratske nacionalne konvencije u Čikagu, na kojoj bi trebalo da bude ozvaničena kandidatura Kamale Haris za predsednika. Bajden je pozdravljen četvorominutnim aplauzom i stajaćim ovacijama uz uzvike "Hvala Džo!" i transparente "Hvala Džo".

20.08.2024

08:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija