• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2024

08:59

Tvorci OVK u Hagu dele pravdu svojim pulenima! Međunarodna zajednica je kriva isto koliko i Šiptari! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Tvorci OVK u Hagu dele pravdu svojim pulenima! Međunarodna zajednica je kriva isto koliko i Šiptari! (VIDEO)

Podeli vest

Novinar i publicista Veselin Dželetović, komentarisao je u Info jutro suđenje u Hagu šiptarskim teroristima iz tzv. OVK, ali i rat na Kosovu i Metohiji i zločine nad Srbima.

Novinar i publicista Veselin Dželetović ističe da je najviše Šiptara stradalo zapravo od ruke tzv. OVK.

- KFOR je u štabu OVK otkrio sobu za mučenje, a pitanje je da li su znali za to i 1999. godine. Članovi KFOR-a su primorani sada da govore posle toliko godina. Najviše Šiptara je stradalo od ruke njihovih paravojnih trupa. Dosta puta su se događale i otmice, gde su se iznuđivale porodice otetih. Ubijali su ljude iz zasede i sa leđa i mnogo je mesta gde su izvršeni zločini nad Srbima - rekao je Dželetović.

Foto: Pedja Milosavljević

Veselin Dželetović

 

On dodaje i da za Srbe nema pravde i da je međunarodna zajednica je kriva isto kao i OVK.

- Jednog policajca su toliko mučili i na njegovoj motoroli su puštali njegove krike dok mu seku delove tela, a to su slušale njegove kolege srpski policajci, ali i Albanci iz susednog sela. Međunarodna zajednica je kriva isto kao i OVK, jer su dozvolili da se to dešava. Sve šta je bilo na KiM, oni znaju, ali ćute. Za Srbe nema pravde, pravda je prognana sa Kosova i Metohije. Najstravičnije je kada vidite kako otimaju dete od majke, tamo je bio lov na Srbe. Nije bila jedna "žuta kuća", tamo je bilo dosta takvih "žutih kuća" - kazao je Dželetović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija